Avesta kommun

Karlfeldtgymnasiet söker yrkeslärare El och Energiprogrammet

Om arbetsplatsen

Det är något speciellt med Avesta!
Här finns inte bara dalahästar och brusande forsar. Här finns också pannben och mod, handlingskraft och framtidstro. Vi växer och utveckla och får ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt och annorlunda. Tillsammans bygger vi Avestas framtid – vill du vara med?

 

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är som är yrkeslärare inom el och energi och som har pedagogisk skicklighet och kunskap i ämnet. Du kommer att undervisa i karaktärsämnen på gymnasienivå. På Karlfeldtgymnasiet arbetar lärare i arbetslag och det ingår i anställningen att vara en del av och ta ansvar för de uppgifter som ingår i arbetslagets ansvarsområde. Du ska också aktivt bidra till skolans och ämnets utveckling genom att hålla dig ajour med vad som sker inom ditt ämnesområde.

 

Kvalifikationer

Kvalifikationer - Meriterande
Önskemål är att du som söker har en lärarlegitimation och en lärarexamen med behörighet att undervisa i karaktärsämnen på El-och energiprogrammet på gymnasienivå. Det är också önskvärt att du har dokumenterad erfarenhet av att undervisa, bedöma och sätta betyg inom de aktuella ämnesområden som tjänsten berör.

Vi söker och hoppas att du är en engagerad lärare med goda ämneskunskaper som besitter förmågan att skapa engagemang och har förmåga att entusiasmera eleverna och på så vis skapa fokus, arbetsro och bra arbetsklimat i klassrummet.

Vi ser gärna att du kunskap inom automation och har allmän behörighet inom el samt meriterande är att du har kunskaper inom data och telekommunikation.

Vi vill att du som lärare är intresserad av att föra en god dialog med eleverna och som ser elevernas ställda mål som en positiv utmaning. Du förväntas arbeta aktivt med att förtydliga och kommunicera kunskapskraven samt grunderna för bedömning och i samband med det se elevernas utvecklingsbehov. Du bör ha en god kommunikationsförmåga i tal och skrift.
Din syn på kollegialt arbete, kunskap och eleverna är viktiga för oss. Vi vill att du i ditt ledarskap utgår från att skapa goda relationer med både elever och kollegor. Du är flexibel och lösningsorienterad. Du besitter en god samarbetsförmåga och har ett stort intresse av att samverka med andra lärare i ämnes och arbetslag.

Erfarenhet krävs.

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2020-08-10

Referensnummer: C37949/2020

 

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vill du veta var vi finns? Se arbetsplatsen på karta  här.

 

Sista ansökningsdag

2020-07-19

Arbetsplats

Avesta kommun

Kommun

Avesta

Yrkeskategori

Lärare i gymnasiet - yrkesämnen

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning

Heltid

Antal tjänster

1

 

Kontakt

Mattias Öberg

Biträdande rektor

070-975 69 96

mattias.oberg@avesta.se

 

Facklig företrädare

Fackliga företrädare

www.avesta.se/fackliga-organisationer

 

 

Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 19 juli . Arbetsort : Avesta . Publicerat : 23 juni

Kategorier : Gymnasielärare i allmänna ämnen Gymnasielärare i yrkesämnen Lärare i praktiska och estetiska ämnen Offentliga jobb Pedagogik Yrkeslärare


Senaste jobben från Avesta kommun

Alla jobb hos Avesta kommun

Liknande jobb Karlfeldtgymnasiet söker yrkeslärare El och Energiprogrammet