Avesta kommun

Kock med fokus värdskap

Om arbetsplatsen

Det är något speciellt med Avesta!

Här finns inte bara dalahästar och brusande forsar. Här finns också pannben och mod, handlingskraft och framtidstro. Vi växer och utvecklas. Vi ska bli 25000 invånare och ha ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt och annorlunda. Tillsammans bygger vi Avestas framtid – vill du vara med?

 

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet. I Avesta satsar vi mycket på maten och lagar den med råvaror från grunden. Du trivs med att laga god mat och är bekväm med att smaka av alla komponenter. Servera välbalanserad och hälsosam mat med hög hygienisk säkerhet. Vi ser att du är en person som har ett stort engagemang för människor och kostvanor och har en stor portion matglädje. Kunskap och erfarenhet av special- och konsistensanpassad kost är meriterande.

 

 

Arbetsuppgifter

Skogsbo skola är en låg och mellanstadieskola med ca 500 elever. Hösten 2021 flyttar köket in i helt nya lokaler och vi behöver förstärkning.

 

Den vi söker ska vara engagerad, positiv, ansvarsfull, strukturerad och älska att laga mat. En utbildad kock med yrkeserfarenhet. Du kan både arbeta i team och bidra till en god arbetsmiljö samtidigt som du kan arbeta självständigt.

 

I ditt arbete ska du hantera olika allergier, recept och livsmedel med innehållsförteckningar därför krävs goda kunskaper i svenska. Vi vill att du har ett genuint intresse och kunskap om mat och älskar att laga mat från grunden. Din kunskap gör skillnad. Arbetet är fysiskt krävande vilket kräver en god fysik.

 

Vid den här anställningen lägger vi stor vikt på värdskapet. Den vi söker har lätt att förmedla budskapet som köket står för och skapa god stämning mellan kök och gäst.

 

Titta in i Kostenhetens dagliga verksamhet genom vårt instagramkonto.

https://www.instagram.com/kostenhetenavestakommun/

 

1 tjänst: Dagtid mån-fre

 

 

Kvalifikationer

Erfarenhet från storhushåll, restaurang eller praktisk erfarenhet från likvärdig verksamhet ses som en merit. Även dokumenterad HACCP-utbildning är meriterande. B-körkort och tillgång till bil.

 

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2021-08-09

Eller enligt överrenskommelse

Referensnummer: C53182/2021

 

 

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

 

Sista ansökningsdag

2021-05-17

 

Arbetsplats

Avesta kommun

 

Kommun

Avesta

 

Yrkeskategori

Kock, storhushåll

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

 

Omfattning

Heltid

 

Antal tjänster

1

 

Kontakt

Eric Ribbentjärn

Enhetschef

0730858349

eric.ribbentjarn@avesta.se

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 17 maj . Arbetsort : Avesta . Publicerat : 30 april

Kategorier : Övrigt


Senaste jobben från Avesta kommun

Alla jobb hos Avesta kommun

Liknande jobb Kock med fokus värdskap