Avesta kommun

Lokalvårdare

Om arbetsplatsen

Det är något speciellt med Avesta!

Här finns inte bara dalahästar och brusande forsar. Här finns också pannben och mod, handlingskraft och framtidstro. Vi växer och utvecklas. Vi ska bli 25000 invånare och har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt och annorlunda. Nu går vi in mot upploppet på vår resa mot 2020. Vi gör det tillsammans vill du vara med?

 

Att hålla våra lokaler rena är inte bara viktigt för att våra medarbetare ska trivas på arbetsplatsen utan också av största vikt ur ett hälsoperspektiv. Vill du ha ett fritt servicearbete med omväxlande arbetsplatser, där noggrannhet och kvalitet står i fokus? Då har du hittat rätt!

 

 

Arbetsuppgifter

Du kommer att utföra lokalvård i en förskola under dagtid när verksamheten pågår.

 

 

Kvalifikationer

Som person vill vi att du trots stressade situationer kan vara serviceinriktad gentemot kunden och prioritera vad som är viktigast vid t.ex. tidsbrist på arbetsstället.

 

Du kan snabbt planera om dagen och vara öppen för förändringar. Du har god samarbetsförmåga, men kan även arbeta ensam och ta egna initiativ. Du ser vad som behöver göras och är noggrann i ditt arbete.

 

Det är önskvärt att du har erfarenhet av städmaskiner, men ett krav att du ska vilja lära dig.

 

Då arbetet är fysiskt krävande och innebär en hel del tunga lyft är det av vikt att du är i god fysisk form och inte är rädd för att ta i när det behövs.

 

Våra arbetstider är 6.00-14.30.

 

Enligt skollagen (2010:800) krävs ett registerutdrag från Rikspolisstyrelsen belastningsregister för att arbeta inom förskoleverksamhet, skola eller barnomsorg. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.

 

B-körkort för manuell bil krävs.

Erfarenhet krävs

 

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2019-12-16

Tillträde enligt överenskommelse.

Referensnummer: C32269/2019

 

 

Övrigt

FÖRMÅNER

Vi månar om våra anställda. Du har friskvårdstimme eller friskvårdspeng, tillgång till nyrenoverat personalgym, fria bad i kommunens badhus samt många andra fria friskvårdsaktiviteter som kommunen anordnar kontinuerligt.

 

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

 

Sista ansökningsdag

2019-11-17

 

Arbetsplats

Avesta kommun

 

Kommun

Avesta

 

Yrkeskategori

Städare/Lokalvårdare

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

 

Omfattning

Heltid

 

Antal tjänster

1

 

Kontakt

Susanna Bothe

Städledare

0226-64 50 10

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 17 november . Arbetsort : Avesta . Publicerat : 8 november

Kategorier : Övrigt


Senaste jobben från Avesta kommun

Alla jobb hos Avesta kommun

Liknande jobb Lokalvårdare