Avesta kommun

Rekryterare till Omsorgsförvaltningen

Om arbetsplatsen

Det är något speciellt med Avesta!

Här finns inte bara dalahästar och brusande forsar. Här finns också vilja och mod, handlingskraft och framtidstro. Vi vill växa och utvecklas för att få ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt och annorlunda. Tillsammans bygger vi Avestas framtid – vill du vara med?

 

Omsorgsförvaltningen ansvarar för service, stöd, vård och omsorg till de som har behov samt myndighetsutövning enligt gällande lagstiftning. Våra verksamheter spänner över ett brett område med både socialtjänstens olika delar såsom barn och familj, missbruksvård och försörjningsstöd men också LSS, hemsjukvård, särskilt boende och hemtjänst.

 

Nu söker vi en ny kollega i rollen som rekryterare vilket innebär att, i nära samarbete med våra enhetschefer, arbeta förvaltningsövergripande med de rekryteringar som sker inom vår förvaltning.

 

Vill du ha ett omväxlande arbete där möten med människor är en stor del och ha möjlighet att använda dina kunskaper inom HR och rekrytering för att utveckla vår verksamhet? Då kan det här vara rätt tjänst för dig!

 

 

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär ansvar för förvaltningens rekryteringsarbete och du kommer fungera som stöd till enhetscheferna i enskilda rekryteringsärenden. Du har en tydlig roll i hela processen från kravprofilsarbete, annons, publicering, urval och medverkar vid anställningsintervjuer och processen därefter. Vi arbetar utifrån kompetensbaserad rekryteringsmetodik och använder Visma Recruit som rekryteringssystem.

 

Varje vår sker den årliga rekryteringen av sommarvikarier till våra verksamheter. I denna stora rekryteringsprocess kommer du att, tillsammans med chefen på bemanningsenheten och cheferna ute i verksamheterna, ansvara för att planera, driva och säkerställa att vi får de vikarier som vi har behov av.

 

I arbetsuppgifterna ingår även ansvar för omsorgsförvaltningens webbsidor, både interna och externa. Du deltar i utvecklingsarbete som rör webbplatserna, ansvarar för strukturen, stöttar och utbildar de övriga webbredaktörer som finns inom förvaltningen. Du har även systemansvar och utbildar nya chefer och användare i rekryteringssystemet.

 

Övriga arbetsuppgifter som ingår är att samordna kontakt med högskola och gymnasiet för de praktikelever som vi tar emot. Du deltar i förvaltningens ledningsgrupp och informerar och driver där de frågor som rör dina områden.

 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom PA-området eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med rekrytering i allmänhet och kompetensbaserad rekrytering särskilt.

 

Du är lyhörd, har ett stort intresse för andra människor och kan snabbt skapa förtroendefulla relationer med dem du möter. Att själv ta ansvar för sina egna arbetsuppgifter, kunna hålla ihop processer och trivas med sociala kontakter ser vi som viktigt för att lyckas i rollen. Arbetet innebär många olika kontaktytor och du har förmågan att anpassa ditt uppdrag utifrån olika situationer och uppgifter. Du trivs med att kunna hjälpa och stötta. Att ha god struktur och god analytisk förmåga, samt att självständigt kunna driva arbetet framåt är viktigt.

 

Du har god kunskap och intresse för system, digital utveckling, webb, sociala medier, text och bild. En stor del av det dagliga arbetet innebär att kommunicera med andra, en god språklig förmåga i både tal och text är därför ett krav.

 

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde enligt överenskommelse.

Referensnummer: C57017/2021

 

 

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt för att uppfylla de krav GDPR ställer ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

 

Sista ansökningsdag

2021-11-30

 

Arbetsplats

Avesta kommun

 

Kommun

Avesta

 

Yrkeskategori

Rekryterare/Rekryteringskonsult

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

 

Omfattning

Heltid

 

Antal tjänster

1

 

Kontakt

Ann-Christine Magnusson

Socialchef

0226-645638

ann-christine.magnusson@avesta.se

 

Facklig företrädare

Kontaktuppgifter till din fackliga representant se:

www.avesta.se/fackliga-organisationer

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 19 timmar . Arbetsort : Avesta . Publicerat : 18 november

Kategorier : HR & Organisation Offentliga jobb


Senaste jobben från Avesta kommun

Alla jobb hos Avesta kommun

Liknande jobb Rekryterare till Omsorgsförvaltningen