Avesta kommun

Timvikarier inom LSS

Om arbetsplatsen

Det är något speciellt med Avesta!

Här finns inte bara dalahästar och brusande forsar. Här finns också pannben och mod, handlingskraft och framtidstro. Vi växer och utvecklas och får ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt och annorlunda. Tillsammans bygger vi Avestas framtid – vill du vara med?

 

Nu söker vi fler timvikarier inom främst LSS, det vill säga som personlig assistent eller som personal till något av våra service- och gruppbostäder eller daglig verksamhet.

 

Vi erbjuder dig ett timvikariatjobb där du tillsammans med kompetenta arbetskamrater är med och gör skillnad varje dag. Arbetet i omsorgsförvaltningen kännetecknas av god kvalitet så att brukarna upplever trygghet, har inflytande och får ett bra bemötande.

 

Är du ansvarstagande, trivs med arbete med andra människor och vill ha ett jobb där du verkligen får uppskattning och kan göra skillnad för andra människor? Tveka inte, detta kan vara början på en ny inriktning i arbetslivet. Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

 

 

Arbetsuppgifter

Som timvikarier hos oss arbetar du inom kommunens alla olika arbetsplatser där behov uppstår. Du behöver vara flexibel och trivas med att testa olika arbetsplatser. Ibland är arbetspassen korta, ibland längre och inom LSS finns både dygntjänstgöring och arbetspass som sker på natten.

 

Som personal på ett service- eller gruppboende är din främsta uppgift är att möjliggöra ökade självständighet för individer med funktionsnedsättning. Arbetet är varierande beroende av de boendes behov. Detta kan omfatta allt från stödjande insatser och hemmasysslor till personlig- och medicinsk omvårdnad som hjälp vid på- och avklädning, personlig hygien, förflyttningar och ledsagning. Du ges möjlighet till ett varierande arbete och får förmånen att vara med och stödja till ett gott liv där sysselsättning, utveckling och hälsa, kultur och fritid är viktiga delar.

 

Som personlig assistent möjliggör du en meningsfull vardag för individer med fysisk eller psykisk funktionsnedsättning i personens hem. Du är behjälplig med personlig omvårdnad, som på- och avklädning, hjälp vid matsituationer och förflyttningar i brukarens hem eller där brukaren befinner sig. Du är ett stöd och hjälp vid träningssituationer, promenader, utevistelser, fritidsaktiviteter såsom ridning eller bad.

 

 

Kvalifikationer

För att trivas inom omsorgen tror vi att du har ett genuint intresse av att arbeta med människor och en vilja att göra skillnad i deras liv och vardag. Du har utbildning inom vård-omsorg eller barn- och fritid eller annan liknande utbildning. Tidigare erfarenhet från vårdyrken är meriterande men inget krav. Du kommer att få en grundläggande introduktion i arbetet och har många erfarna kollegor att arbeta tillsammans med.

 

Vi söker dig som fyllt 18 år, är ansvarstagande och innehar en personlig mognad. Kärnan i vår verksamhet är omsorg och ett gott bemötande är av största vikt för oss. För att arbeta hos oss behöver du ha en god samarbetsförmåga, det vill säga att du relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du har en förmåga att sätta dig in andras perspektiv och du kan behålla ditt lugn även i pressade situationer. Det krävs också att du är flexibel och har stor respekt för dina medmänniskor.

 

Då en stor del av dina arbetsuppgifter handlar om att kommunicera med olika parter samt att arbeta med dokumentation krävs goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift. Grundläggande datakunskaper för att kunna dokumentera, schemalägga och sköta självservice är också ett krav.

 

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Timavlönad

Tillträde enligt överenskommelse.

Tidsbegränsad till: 2021-05-30

Referensnummer: C54327/2021

 

 

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt för att uppfylla de krav GDPR ställer ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

 

Sista ansökningsdag

2021-06-06

 

Arbetsplats

Avesta kommun

 

Kommun

Avesta

 

Yrkeskategori

Stödassistent

 

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning

 

Omfattning

Timavlönad

 

Antal tjänster

10

 

Kontakt

Maria Gustavsson

Enhetschef Bemanningsenheten

0226-64 58 47 (säkrast 7:30-9:00)

maria.gustavsson@avesta.se

 

Facklig företrädare

Kontaktuppgifter till din fackliga representant se:

www.avesta.se/fackliga-organisationer

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 6 juni . Arbetsort : Avesta . Publicerat : 30 april

Kategorier : Hälsa & sjukvård Offentliga jobb


Senaste jobben från Avesta kommun

Alla jobb hos Avesta kommun

Liknande jobb Timvikarier inom LSS