Avesta kommun

vik. Barnskötare inom Avesta 1

Om arbetsplatsen

Det är något speciellt med Avesta!

 

Här finns inte bara dalahästar och brusande forsar. Här finns också pannben och mod, handlingskraft och framtidstro. Vi växer och utvecklas. Vi ska bli 25000 invånare och har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt och annorlunda. Nu går vi in mot upploppet på vår resa mot 2020. Vi gör det tillsammans vill du vara med?

 

Förskoleområde Avesta 1 är förskolorna Blåkullen1,2 & 3, förskolan Åsgatan 12 och förskolan Prästkragen, vilka alla är centralt belägna. Vi söker barnskötare till olika vikariat som kommer att bli aktuella efter årsskiftet. Vikariaten har olika anställningsperioder. Ett av vikariaten kan innebära deltidsarbete.

 

 

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär i praktiken att du ska bygga relation med barnen genom att vara nära barnen på barnens nivå i leken, i undervisningen och i omsorgen om barnen.

 

Du ska verka för att undervisningen ger varje barn möjlighet att utvecklas utifrån sina förutsättningar och förmågor genom t ex spela spel, läsa sagor, arbeta med barns språkutveckling, rörelse, teknik, lekar. Arbetet innebär dagliga möten/kontakt med vårdnadshavare men kan även innebära att genomföra inskolningar, utvecklingssamtal, föräldramöten och andra samverkansformer. Du ska ha erfarenhet och kunskap i data arbete såsom att skriva och dokumentera, spara och hämta dokument, söka information, arbeta med bildhantering och skriva i mallar. Du bör även kunna hämta och lagra information i olika system.

 

 

Kvalifikationer

Du skall vara barnskötarutbildad.

 

Vi söker dig som är en person som arbetar självgående och tar ansvar för dina uppgifter samtidigt som du är relationsskapande och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Du är en person som arbetar strukturerat mot mål och fokuserar på resultat, vilket avspeglar sig i planeringar och ageranden.

 

Medarbetarskapet är stort och viktigt för oss, därför söker vi dig med god samarbetsförmåga och är flexibel. Det innebär även att du är in lyssnande, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du har ett lösningsfokuserat förhållningssätt och arbetssätt samt en personlig mognad, vilket vi menar att du är trygg, stabil, har god självinsikt och styrs av etik och värderingar i avgörande situationer i arbetet.

 

Erfarenhet krävs

 

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2020-01-02

Antal tjänster, varaktighet och tillträde skiljer sig mellan de olika vikariaten, utifrån erforderligt fattade beslut.

Referensnummer: C32656/2019

 

 

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

 

Sista ansökningsdag

2019-11-20

 

Arbetsplats

Avesta kommun

 

Kommun

Avesta

 

Yrkeskategori

Barnskötare

 

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning

 

Omfattning

Heltid

 

Antal tjänster

6

 

Kontakt

Maria Hedström

Rektor

0226-645597

maria.hedstrom@avesta.se

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 20 november . Arbetsort : Avesta . Publicerat : 8 november

Kategorier : Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Avesta kommun

Alla jobb hos Avesta kommun

Liknande jobb vik. Barnskötare inom Avesta 1