Avesta kommun

Vik förskollärare

Om arbetsplatsen

Det är något speciellt med Avesta!

Här finns inte bara dalahästar och brusande forsar. Här finns också vilja och mod, handlingskraft och framtidstro. Vi vill växa och utvecklas för att få ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för att vi vågar tänka nytt och annorlunda. Tillsammans bygger vi Avestas framtid – vill du vara med?

 

Vi är en dygnetrunt öppen förskola som håller till i samma hus som en ett äldreboende och en förskola till som har öppet måndag till fredag. Vi arbetar enligt läroplan för förskolan Lpfö-18. Vi har nära till naturen och större lekområden/lekparker dit man lätt kan ta sig till fots eller med våra lådcyklar. Det finns gott om plats ute för att ha delar av undervisningen utomhus. I Avesta kommun lägger vi stor vikt vid språklig utveckling och arbetar enligt Bornholmsmodellen med andra barn.

 

På helger och kvällar vistas även barn mellan 6-12 år efter att de ordinarie fritidshemmen är stängda.

 

 

Arbetsuppgifter

Vi vill gärna ha två medarbetare till oss på vår skiftförskola under tiden vår ordinarie personal är ledig. En av tjänsterna innebär skifttjänstgöring och en tjänst innebär dagtidsarbete. Du får bedriva undervisning enligt läroplan för förskolan Lpfö-18. Vi har en spännande arbetsplats där vi har flera arbetskamrater i ett arbetslag än i på andra förskolor vilket gör arbetet rikt och omväxlande. Vi har en gård där det finns goda möjligheter att bedriva verksamhet utomhus. Skifttjänstgöringen kommer att vara förlagd på båda avdelningarna (1-3 år och 3-5 år) med huvuddelen förlagd till 1-5 års avdelningen.

 

 

Kvalifikationer

förskollärarexamen - Krav

förskollärarexamen eller annan likvärdig pedagogisk utbildning

 

Du är en trygg, stabil person och har god självkännedom. Du kan knyta an och utveckla nya relationer men kan se skillnad på vad som är privat och vad som är personligt. Du inger och skapar trygghet till barn, kollegor och vårdnadshavare Du kan Förhålla dig på ett sätt som är anpassat till situationen.

 

Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter i verksamheten. Du kan även se möjligheter i förändringar och komma med konstruktiva förslag på lösningar.

Du tycker om att arbeta mot uppställda mål för verksamheten och fokuserar på att få resultat i barngruppen. Du har mod att agera efter sin egen övertygelse.

 

Då vi bedriver verksamhet som förutom undervisning har en hög serviceanda behövs vilja och förmåga att lyssna in och förstå problem och oro. Du behöver vara lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande.

Arbetslaget förändras under en dag eftersom medarbetarna arbetar skift du tycker självklart om att samarbeta med olika människor och kan vara flexibel inom ramen för uppdraget.

 

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2022-08-16

Tillträde kan även ske efter överenskommelse. vikariaten kan komma att förlängas

Tidsbegränsad till: 2023-01-29

Referensnummer: C93259/2022

 

 

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Vill du veta var vi finns?  Se arbetsplatsen på karta här.

 

 

Sista ansökningsdag

2022-07-05

 

Arbetsplats

Avesta kommun

 

Kommun

Avesta

 

Yrkeskategori

Lärare i förskola/Förskollärare

 

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning

 

Omfattning

Heltid

 

Antal tjänster

2

 

Kontakt

Marie Andersson

förskolechef

0226-64 56 14

marie.a.andersson@avesta.se

 

Facklig företrädare

Din fackliga representant

www.avesta.se/fackliga-organisationer

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 5 juli . Arbetsort : Avesta . Publicerat : 23 juni

Kategorier : Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Avesta kommun

Alla jobb hos Avesta kommun

Liknande jobb Vik förskollärare