Jurek Bemanning

Administratör till serviceenhet

Nu söker vi en serviceinriktad administratör på serviceenhet i Nacka. Har du några års erfarenhet som administratör och brinner för service och att hjälpa människor? Då kan detta vara perfekt för dig! Uppdraget förväntas påbörjas så snart som möjligt och löper i ett år, med chans till eventuell förlängning.

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som administratör kommer du arbeta med administration kring borgerlig vigsel, faderskapsbekräftelse, färdtjänst, tolkbokning och fakturahantering. Det kommer även att tillkomma diverse administrativa arbetsuppgifter.Vem är du?

Vi tror att du är en flexibel och serviceinriktad person som gillar att ha kontakt med människor. Du har tidigare arbetat i en administrativ roll tidigare. Du har också;

  • Gymnasieutbildning eller likvärdigt
  • Goda kunskaper i svenska, tal och skrift
  • Goda kunskaper i MSOffice

Meriterande är om du har arbetat i kommun tidigare, med liknade arbetsuppgifter.Vad vi erbjuder

Ett konsultuppdrag på heltid 100%. Uppdraget förväntas påbörjas så snart som möjligt och pågår i ett (1) år med chans till förlängning. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Kajsa Lidén via mail: kajsa.liden@jurek.se

 

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 


Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.


Sökord: Service, administratör, kommun


Område:

Stockholm

Stockholms län


Anställning:

Visstid Heltid


Kontakt:

Kajsa Lidén

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 9 september

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Administratör till serviceenhet