2 Fysioterapeuter med stor frihet till vårt team

Tillsvidare anställning på heltid. Tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. Årsarbetstid måndag-fredag.

I vårt tvärvetenskapliga team med chef saknas Du som fysioterapeut eftersom våra ordinarie fysioterapeuter inte är på plats.

Detta är en möjlighet för dig som vill vågar och kan göra skillnad för medborgaren och målgruppen, och detta i ett tvärvetenskapligt team verkligen värt namnet.

Du erbjuds möjlighet till yrkesutveckling, fortbildning och gott kollegialt stöd.

I arbetet ingår att göra bedömning av den enskildes funktion, behandling och utprovning av hjälpmedel samt handledning, rådgivning och information till medarbetare, kollegor och närstående. Du ingår i kärnteamet och har ovanligt stora möjligheter att arbeta tvärprofessionellt och agera självständigt utifrån uppdrag. Hos oss är alla professioner viktiga och som lag är vi till för medborgaren i alla lägen och situationer.

Vår chef tillämpar ett tillitsbaserat ledarskap och det du kan motivera i teamet är du fri att utföra, för frihet under ansvar är också en förutsättning för att kunna vara självgående.

Du innehar körkort B, och du som söker skall vara en trygg, självgående legitimerad fysioterapeut. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och du är förutom ovansående kreativ och lösningsinriktad, kan ge och ta i teamet, och det är en självklarhet för dig att helhet går före del. Du kan se vilken idé som egentligen är bäst utifrån behovet, även om den inte är din egen. Din klurighet kommer komma till sin rätt hos oss.

Erfarenhet av kommunens verksamhetssystem, erfarenhet av de verksamhetsområden vi ansvarar för samt kunskap kring kognitiva hjälpmedel är meriterande.

Rekrytering sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag. Bifoga CV och personligt brev. Eftersom vi vill kvalitetssäkra rekryteringsprocessen enligt GDPR sker ansökan endast via länken i annonsen. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

Lena Bergstrand enhetschef 063-14 45 43
Doffan Nordqvist kontaktperson 063-14 45 32
Fredrika Kåbjörn facklig representant Fysioterapeuterna 063-14 39 15

2019-11-24