Östersunds kommun

Administratör till Lärcentrum

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning på heltid till och med 2020-06-30 med tillträde snarast.
 
Social- och arbetsmarknadsförvaltningen är en av sju förvaltningar i Östersunds kommun. Förvaltningen är Social- och arbetsmarknadsnämndens professionella stöd och svarar för stöd till familjer och enskilda, arbetsmarknadsfrågor, vuxenutbildning, integrationsfrågor, tillsyn och prövning enligt alkohol- och tobakslagen. Förvaltningen har cirka 370 medarbetare och är organiserad i fem verksamhetsområden: Öppenvård, Försörjning, Integration, Barn ungdom vuxen samt Arbetsmarknad och lärande.
 
Lärcentrum har det samlade ansvaret för all vuxenutbildning i Östersunds kommun, vilket omfattar beställning av vuxenutbildning samt infrastruktur för vuxnas lärande. Lärcentrums huvuduppgift är att vara en mötesplats för vuxnas lärande, en mäklare av utbildning som matchar arbetslivets behov av kompetens och en motor för lokal och regional utveckling genom bland annat kompetensförsörjning och innovativa utbildningar.
 

Arbetsuppgifter

Som administratör hos Lärcentrum kommer du att arbeta med administrativa arbetsuppgifter såsom kurs- och elevregistrering och betygshantering i vårt elevadministrativa system ALVIS. I arbetsuppgifterna ingår också att bemanna enhetens reception, svara på frågor via mejl, telefon och via besök från kommuninvånare som har frågor om vuxenutbildning. I rollen som administratör kommer du ha regelbunden kontakt med administrativ personal hos kommunens utbildningsanordnare.
 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har administrativ utbildning eller erfarenhet. Du har mycket god dator- och systemvana och du behärskar Microsoft Office mycket bra. Erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter inom vuxenutbildning är meriterande. Du är noggrann, ansvarstagande, flexibel, stresstålig och du måste kunna lösa oförutsedda uppgifter. Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.
 
Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.
 

Intresserad?

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan snarast!
För ytterligare information, kontakta:
Magnus Andersson enhetschef/Rektor 063-14 49 92
 
Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.
 
Sista ansökningsdag

2019-11-15


Ansök nu


 

Sista ansökningsdag : Om 10 timmar . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 29 oktober

Kategorier : Kontor & Administration Offentliga jobb


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Administratör till Lärcentrum