Östersunds kommun

Administratör till sektor Avfall VA

Tillsvidare på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

 

Östersund är den lilla storstaden med hög livskvalitet. Den fjällnära staden är det perfekta alternativet för dig som vill kombinera ett aktivt friluftsliv med ett utvecklande arbetsliv. Östersund har drygt 60 000 invånare och kommunen är med sina cirka 6 000 medarbetare länets största arbetsgivare. Utveckling av kommunen pågår i ett högt tempo med många stora och små stadsutvecklingsprojekt där nya stadsdelar, bostäder, service, kommunikationer, anläggningar och offentliga ytor planeras. En hållbar tillväxt är utgångspunkten i allt vårt arbete. Välkommen hit!

 

Avfall VA är en trivsam arbetsplats med 95 engagerade medarbetare som går en spännande framtid till mötes. Sektorn arbetar med både avfall och VA och ansvarar för drift, underhåll och utveckling av vattenverk, avloppsreningsverk, vatten- och avloppsledningsnät, avfallsanläggning, återvinningscentraler med mera. De närmsta åren kommer ett stort investeringsprogram att genomföras inom både VA och Avfallshanteringen.

 

 

Arbetsuppgifter

Är du duktig på att lösa problem, hålla ordning och skapa struktur?

Rollen hos oss som administratör är en mångfacetterad tjänst där du sköter det administrativa arbetet hos oss, och du kommer vara en viktig person som förväntas ha koll på det mesta. Din huvudfokus kommer att vara att stötta sektorchefen med bland annat administration, prioritera möten, strukturera upp dagen samt arbeta proaktivt och förberedelser inför möten. Du kommer även arbeta nära ledningsgrupp samt övriga chefer och verksamhetsstöd i organisationen. Detta är en bred och spännande roll i en händelserik organisation och en unik möjlighet för dig som tidigare arbetat i en liknande roll.

 

 

Kvalifikationer

Som person är du serviceinriktad, strukturerad och proaktiv i ditt arbete. Du klara av att hantera många arbetsuppgifter samtidigt och gärna är den som sitter i mitten, koordinerar och håller koll på vad som händer i omgivningen, är flexibel och prestigelös och får energi av att ge bästa möjliga service till andra. För att lyckas i rollen krävs det att du har en mycket god organisationsförmåga, kan agera i realtid, är snabblärd och har en god prioriteringsförmåga.

Du har relevant gymnasie- eller högskoleutbildning och erfarenhet av tidigare uppdrag som administratör. Meriterande är tidigare erfarenhet inom kommunal verksamhet med post- och diariehantering samt nämndsarbete. Du har mycket god kunskap i svenskt tal och skrift, god kommunikationsförmåga och har lätt för att ta eget initiativ. God erfarenhet i Microsoft Office eller Office 365 krävs.

Befattningen är säkerhetsklassad. Säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras innan anställning, detta innebär krav på svenskt medborgarskap.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

 

Kontaktpersoner

Kristina Östling, sektorchef 063-14 36 74

Fackliga representanter nås via ovan angiven chef

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2019-11-17

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 17 november . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 22 oktober

Kategorier : Kontor & Administration Offentliga jobb


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Administratör till sektor Avfall VA