Östersunds kommun

Arbetsmiljöingenjör

Vikariat januari 2020 – september 2021 med tillträde enligt överenskommelse.

 

Projektenheten är en enhet med 16 anställda där arbetssättet präglas av hjälpsamhet och affärsmässighet. Vi lägger stor vikt vid Östersunds kommuns kultur som utgår från engagemang, omtanke och utveckling.

 

Projektenheten inom Teknisk förvaltning är en enhet vars funktion är att utföra nybyggnads- och ombyggnadsprojekt inom kommunen. Vi agerar kommunens samlade kompetensbank när det gäller projektprocessen och utveckling av projekt. Vi skall affärsmässigt och serviceinriktat genomföra husbyggnads- och anläggningsprojekt från idé till färdigt resultat.

 

Vi utvecklar och stöttar även inom de viktiga delarna miljö, säkerhet och arbetsmiljö. Inom Teknisk förvaltning pågår ett gediget arbete att säkerställa god arbetsmijö bland sina medarbetare samt att vara kravställande på de som utför arbeten åt Östersund kommun.

 

 

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kan omfatta:

- Agera verksamhetsstöd i ny- och ombyggnadsprojekt

- Bedömning av miljö- och arbetsmiljörelaterade risker
- Tillsammans med förvaltningsledningen utveckla arbets- och miljöarbetet inom förvaltningen
- Tillståndshantering hos myndigheter
- Miljörevisioner kommer även att vara aktuellt

I rollen som arbetsmiljöingenjör kommer du vara drivande i att utveckla arbetsmiljöarbetet på förvaltningen men även hjälpa till med detaljfrågor som riskinventering och riskbedömningar på förvaltningens många olika arbetsplatser. Inom rollen kommer även arbetsuppgifter relaterade till miljö ingå.

Vi söker dig som är driven, engagerad och trivs med att möta människor inom många olika yrkeskategorier. Arbetet kräver att du har god förmåga att självständigt planera och organisera ditt arbete. Rollen som arbetsmiljöingenjör berör en stor del av förvaltningens verksamhetsutveckling, som person skall du kunna förmedla och vara entusiastisk för att beskriva målbilder till den berörda verksamheten.

 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som

- har högskoleexamen inom området eller annan eftergymnasial relevant utbildning
- har erfarenhet från arbete inom arbetsmiljö
- uttrycker dig väl i tal och skrift
- Meriterande är certifiering eller annat intyg på områdesspecifik utbildning

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Lön och övriga anställningsvillkor överenskommes i samband med anställning.

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

 

Kontaktpersoner

Mathias Ekman, enhetschef 063-14 33 22

Fackliga representanter nås via ovan angiven chef

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2019-11-18

 

 

Ansök nu 

 

Sista ansökningsdag : 18 november . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 5 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Offentliga jobb Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Arbetsmiljöingenjör