Arbetsterapeut till Enheten för Legitimerad personal

Enheten för Legitimerad personal består av distriktssköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter och kommer från och med i vinter vara uppdelade i 3 geografiska team. I samband med att vi organiserar oss lite annorlunda och även satsar på att arbeta mer hälsofrämjande behöver vi nu rekrytera ytterligare en arbetsterapeut. Tjänsten är placerad i Lit och man tillhör teamet Frösön/Lit. Största delen av arbetsuppgifterna kommer vara på särskilt boende och korttidsboende men teamet hjälps åt med det som behövs.

Målgruppen för våra insatser är personer som bor hemma, på särskilt boende och korttidsboende samt har behov av kommunal sjukvård/rehabilitering.

I dina arbetsuppgifter som arbetsterapeut ingår bland annat funktionsbedömning och målsättning, aktivitetsträning och hjälpmedelsutprovning. Du medverkar aktivt i vårdplanering och samordnad individuell planering. Du har också en viktig roll i utbildning och handledning av anhöriga och personal. Alla arbetsterapeuter har nyligen fått utbildning i COPM och vi försöker använda det och andra evidensbaserade metoder i vårt arbete.

I Östersunds kommun arbetar vi enligt ett hälsofrämjande och rehabiliterande förhållningssätt, med ett tydligt mål att medborgarna ska kunna leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt.

Vi söker dej för tillsvidarenställning på heltid. Arbetstid dagtid måndag-fredag 8-17.

För att söka tjänsten ska du vara legitimerad arbetsterapeut. Gärna med erfarenhet från kommunal hälso- och sjukvård.

Körkort B erfordras.

Du har en positiv grundsyn och ett genuint intresse av att arbeta med människor. Vi lägger stor vikt vid bemötande, samarbetsförmåga, flexibilitet och ansvarstagande. Teamarbetet är viktigt och du förväntas aktivt delta i utvecklings- och förbättringsarbeten.

Jerker Norman enhetschef 063-14 48 06
Agneta Backman facklig representant FSA 063-14 31 58

2019-11-30

Sista ansökningsdag : 30 november . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 29 oktober