Östersunds kommun

Badvärdar till Brunflobadet

Timanställning efter behov.

 

Vår enhet Bad & Camping driver Östersunds stugby och camping samt kommunens fyra badanläggningar. De badanläggningar som ingår i enheten är Storsjöbadet, Brunflobadet, Östbergsbadet och Litsbadet.

 

 

Arbetsuppgifter

Grunduppgifterna som badvärd är att ge god service till våra gäster, ansvara för deras säkerhet genom bevakning samt hålla anläggningen ren och snygg. Dessutom kan det eventuellt ges möjlighet att leda simundervisning.

 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som tycker att det bästa som finns är att möta människor och ge bra service. Erfarenhet från arbete inom service och turism är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

För arbetet som badvärd är HLR-utbildning och goda simkunskaper ett krav, erfarenhet från arbete på badanläggning alternativt poollivräddarutbildning är meriterande. Ytterligare utbildningar som behövs för arbetet får du av oss.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

 

Kontaktpersoner

Joakim Halvarsson enhetschef 063-14 36 02
Henry Rengsvik, badmästare 063-14 02 17


Martiha Johannesson, facklig representant Kommunal 063-14 31 79
Mikael Jonsson, facklig representant Vision 063-14 31 79

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

 

Sista ansökningsdag

2019-05-24

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 24 maj . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 12 april

Kategorier : Kundservice


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Badvärdar till Brunflobadet