Östersunds kommun

Barnskötare till förskolan Regnbågen

Vikariat på heltid, tillträde enligt överenskommelse
 
Förskolan Regnbågen är en avdelning med 6 pedagoger och 36 barn i gruppen. Pedagogerna delar sedan gruppen i 3 mindre grupper som de planerar och genomför innehåll för, efter gruppens behov och förutsättningar. Förskolan finns som en avdelning i samma lokaler som Körfältsskolans grundskola samt grundsärskola.
 

Arbetsuppgifter

Arbeta i förskolegrupp med barn i ålder 1 - 5 år tillsammans med 5 kollegor. Arbetslaget har tillsammans ansvar för 36 barn och arbetet utgår ifrån Förskolans läroplan, Lpfö-98. Att arbeta för ett gott samarbete med barn, föräldrar, arbetskamrater och ledning är viktigt.
 

Kvalifikationer

Barnskötare med examen. Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet inom förskola och social kompetens som innebär förmåga att anpassa bemötande och kommunikation till omgivningen. Vi söker efter en stabil pedagog som är villig att ta sig an utmaningen med en ny verksamhet under utveckling och med en positiv grundsyn, dvs ser konstruktivt på saker och har en vilja att bidra med erfarenhet och lösningar.
 
Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.
 

Kontaktpersoner

Marjut Svanström förskolechef 063-14 39 57
Åsa Edholm-Olofsson facklig representant Kommunal
Anneli Jakobsson facklig representant Lärarförbundet
Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00
 
Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.
 
Sista ansökningsdag

2019-10-20


Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 19 timmar . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 3 oktober

Kategorier : Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Barnskötare till förskolan Regnbågen