Barnskötare till förskolorna Önegården och Videgården på Frösön

Tre vikariat på 100% med tillträde januari 2019 eller enligt överenskommelse.

Förskolan Videgården är belägen i Valla på Frösön, förskolan har 5 avdelningar som har naturen som närmsta granne. Önegården är också belägen i Valla och har 4 avdelningar.

Förskolorna arbetar efter Lpfö-18.

Du kommer att arbeta i arbetslag i en åldersblandad barngrupp med barn i åldrarna 1-5.

Dina arbetsuppgifter innefattar att planera, genomföra, dokumentera och utvärdera arbetet kring barns utveckling, lärande och inflytande.

Du ska arbeta målinriktat för en väl balanserad och utvecklande verksamhet enligt Förskolans läroplan lpfö -18.

Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Vi ser att du är en kreativ, aktiv, närvarande och medforskande pedagog som har både vilja, lust och förmåga att inspirera och utmana barnen.

Ett gott bemötande och verka för förtroendefulla relationer till barn, föräldrar och arbetskamrater ser vi som viktiga egenskaper.

Du samverkar i hög grad med hela förskolan och övriga förskolor i området och kommunen.

Vi erbjuder dig fortbildning och kompetensutveckling samt stöd av special­pedagoger.

Du som tidigare har lämnat yrket under en längre period och nu vill komma tillbaka, får särskild introduk­tion.

Som anställd i Östersund erbjuds du friskvårdsbidrag, rabatterade tjänster mot netto- och bruttolöneavdrag och en mängd andra rabatter i vår förmånsportal ”Fördel Östersund”. Där får du också tillgång till pensionstjänsten Lifeplan.

Stina Mårtensson förskolechef

2019-11-01

Sista ansökningsdag : 1 november . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 10 oktober

Kategorier : Offentliga jobb Pedagogik