Östersunds kommun

Bildlärare till Kulturskolan

Vikariat på 50% förlagt på måndagar, tisdagar och onsdagar, varaktighet: 27 februari 2021 till 21 december 2021 eller enligt överenskommelse

 

En av våra lärare i bild och form ska vara föräldraledig och nu söker vi hennes vikarie.

 

 

Arbetsuppgifter

I tjänsten ingår att undervisa 5-6 grupper elever i olika åldrar i bild- och formämnet. Det ingår också en grupp i "Kulturverkstad" som riktar sig till intresserade barn som går i grundsärskolan. Upplägget är ganska fritt för dig som lärare och under våren får du dessutom vara med och ta fram innehåll i kurserna till vår nya kurskatalog som ska presenteras till hösten.

 

Undervisningen sker i vår bildlokal på Kulturskolan i Folkets hus. Med tanke på rådande pandemi och att vi tillfälligt behövt gå över till digital undervisning är det viktigt att du känner dig bekväm med sociala medier och kan tänka dig att undervisa via Zoom, Facetime eller liknande under en begränsad tid.

 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad bildlärare och/eller konstnär eller konsthantverkare. Det är viktigt att du har pedagogisk utbildning eller erfarenhet och kan möta barn och ungdomar med olika behov och bakgrund. Du tillhör ett arbetslag och vi ser gärna att du är drivande och road av att göra samarbeten med våra andra konstformer, dans, drama och musik. Om du är duktig på att skapa enkla filmer är det ett plus.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver ej skickas med. Uppvisande av detta samt eventuell referensbegäran blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

 

Upplysningar

enhetschef

Anna Örjebo

 

070-327 96 97

facklig representant Lärarförbundet

Simon Jonsson

072-712 47 81

 

Sista ansökningsdag

2021-02-02

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 2 februari . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 12 januari

Kategorier : Grundskollärare Lärare i praktiska och estetiska ämnen Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Bildlärare till Kulturskolan