Östersunds kommun

Drifttekniker

Vi behöver förstärka vår organisation med 1 st Drifttekniker. Du kommer att ingå i enheten fastighetsteknik som är en av tre enheter inom Teknisk förvaltning, sektor fastighet. Vi är ca 70 anställda och ansvarar för merparten av kommunens fastigheter (ca 400 000 m2). Vi kan erbjuda dig ett stimulerande arbete som ger dig utmaningar och utvecklar din kompetens inom många olika områden. Vi har ambitionen att vara en god och intressant arbetsgivare.

 


Som drifttekniker kommer du

ingå en grupp bestående av samordnare och 9 tekniker, och tillsammans med dem ansvara för driftområdets dagliga drift och skötsel. Som huvudsaklig uppgift kommer du praktisk att ansvara för våra byggnaders installationer och utföra funktionskontroller, skötsel, felsökning, reparationer och energioptimering av VVS-installationer med kringutrustning, SÖ-anläggningar, fastbränsle,- VP- och oljeeldningsanläggningar, storkök, hissar och kylsystem samt passage- brand och inbrottsanläggningar.  

Du kommer även att vara involverad i att ta fram energibesparingsförslag och du skall vara ett stöd till vår övriga personal och hyresgäster i driftfrågor, samt tillsammans med enhetens övriga personal utföra fastighetsförvaltning inom enhetens ansvarsområde. Du är en viktig kugge i att uppnå kommunens miljömål och genom att medverka i att utveckla och optimera våra anläggningar, arbetssätt och rutiner så att det leder till en energisnål förvaltning.
 
Beredskap ingår i tjänsten.

 


Vi söker dig som har

Universitet-, högskola-, KY-utbildning som drifttekniker eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Du har kunskaper i fastighetsdrift, energianvändning i byggnader och installationsteknik. Du har även praktisk erfarenhet inom t.ex. styr- och reglerteknik, VVS-installationer, värme- och kylproduktion.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper
Elbehörighet är meriterande
B körkort erfordras

Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Lön och övriga anställningsvillkor överenskommes i samband med anställning.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 


Kontaktpersoner

Nils Burman enhetschef 063-14 42 58, nils.burman@ostersund.se
Gunnar Hemå, facklig representant Ingenjörsförbundet 063-14 30 00
Lennart Gustafsson, facklig representant Vision 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2019-10-01

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 1 oktober . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 2 september

Kategorier : Offentliga jobb Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Drifttekniker