Östersunds kommun

Ekonom till vård- och omsorgsförvaltningen

Tillsvidare på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
 
Vård och omsorgsförvaltningen är en av åtta förvaltningar i Östersunds kommun. Förvaltningens uppgift är att ge äldre och funktionshindrade förutsättningar att leva ett självständigt och gott liv. Alla som får stöd från kommunen har möjlighet till inflytande över hur stödet utformas. Vård- och omsorgsförvaltningen har ca 1800 anställda medarbetare. Förvaltningens målbild är att medborgarna ska vara nöjda, medarbetarna ska vara stolta, en ekonomi i balans och miljömässigt hållbar. Vi kan erbjuda dig en trevlig arbetsplats med positiva och professionella medarbetare. Är du redo att bidra?
 

Arbetsuppgifter

I nära samarbete med med enhetschefer och sektorsledningar och övriga ekonomer kommer du som ekonom att aktivt medverka i budget- och uppföljningsprocessen med att upprätta årsbudgetar och under året sammanställa, analysera och rapportera månadsuppföljningar, prognoser samt delårsbokslut. Som ekonom är Du också viktig i arbetet med att utveckla ekonomiadministrativa rutiner.
 

Kvalifikationer

Som person är du strukturerad, självgående och kan prioritera arbetet på ett effektivt och noggrant sätt. Du är trygg, stabil och har ett positivt förhållningssätt. God samarbetsförmåga är viktigt och en av förutsättningarna för att trivas med uppdraget är att du kan hantera kontakter med olika människor i varierande sammanhang.

Du har en högskoleutbildning med inriktning ekonomi alternativt annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
 
Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.
 

Kontaktpersoner

Mona Jonsson, ekonomichef 063-14 32 20
Birgitta Lindström, facklig representant Vision 070-350 52 94
 
Har du frågor? Tveka inte att höra av dig!
 
Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.
 

Sista ansökningsdag

2019-06-18Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : Om 2 timmar . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 7 juni

Kategorier : Ekonomi & Finans Offentliga jobb


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Ekonom till vård- och omsorgsförvaltningen