Östersunds kommun

Engagerad undersköterska till Slåttergården

Tillsvidareanställning på 75 % med möjlighet till utökad tjänstgöringsgrad upp till heltid inom vård- och omsorgsförvaltningen. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Slåttergården är ett särskilt boende som ligger nära naturen i Ängsmon med plats för 22 boende. Det är en liten och gemytlig verksamhet med goda möjligheter att göra den stora skillnaden för den enskilde.

I anställningen ingår olika förmåner i form av friskvårdsbidrag, rabatter etc via Fördel Östersund. Som anställd lägger du var 5:e vecka ett önskeschema i Heroma vilket ger dig möjlighet till större flexibilitet när du planerar in ledigheter. Arbetstiden är förlagd till dag, kväll och helg med möjlighet att även jobba en del nätter i den mån schemaplaneringen tillåter.

 

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en undersköterska som brinner för att arbeta med äldre människor och att stärka den enskildes känsla av sammanhang och mening. Som person är Du vetgirig, kreativ och ser möjligheter inom ramen för ditt handlingsutrymme där du vågar agera och utvecklas i din yrkesroll.

Vi tillhandahåller kompetensutveckling inom de områden som verksamheten efterfrågar såsom HLR, brandsäkerhet, mjukt självskydd, demens etc.

Som undersköterska förser du enhetens medborgare med personlig omvårdnad och service. Du arbetar med utgångspunkt i ett rehabiliterande förhållningssätt baserat på individens egen målsättning. Du utför också, efter erhållen delegering av legitimerad personal, hälso- och sjukvårdsinsatser såsom överlämning av läkemedel och rehabilitering etc. Du kommer även att inneha en ombudsroll inom ett, ifrån Enhetschef, delegerat ansvarsområde som t.ex. kostombud, riskombud, kulturombud etc.

 

Kvalifikationer

Undersköterskeutbildning krävs. Erfarenhet av arbete med inriktning mot äldre, och demenssjuka personer, är meriterande. Önskvärt är goda kunskaper i vårt dokumentationssystem Procapita samt generellt en god förmåga att använda dator/teknik. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Viktiga egenskaper är också flexibilitet, god samarbetsförmåga och ett stort engagemang. Du behöver ha en öppen och rak kommunikation, tålamod, ödmjukhet och en förmåga att skapa lugn, stabilitet och trygghet. Vi värdesätter även att du som ny hos oss kommer med nytänkande och ambitionen att bidra till att verksamheten utvecklas och ständigt förbättras.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Iréne Olander enhetschef 063-14 43 99

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2019-08-25, rekrytering sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

 

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 25 augusti . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 22 juli

Kategorier : Hälsa & sjukvård Offentliga jobb


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Engagerad undersköterska till Slåttergården