Östersunds kommun

Förskollärare till Körfältets Grundsärskola

Vikariat 100%, 1 januari – 31 juli 2020, med ev. förlängning

 

Körfältets grundsärskola, som också innefattar fritidshem och tillsyn över 12 år (klubb), är en F-6 skola med ca 50 elever som ligger i centrala Östersund. Inom Körfältsskolan finns också grundskola åk F-5, fritidshem, fritidsklubb och även två förskoleavdelningar. Vi arbetar tillsammans för att utveckla skolan och verksamheterna som helhet. Du kan läsa mer om oss på Östersunds kommuns hemsida.

 

 

Arbetsuppgifter

Vi söker en förskollärare som ska arbeta både i klass och på fritidshemmet/klubben. Arbetet innebär ett mycket nära samarbete med övriga i arbetslaget. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med barn med funktionsnedsättning/utvecklingsstörning/autism, och självklart har du kunskap om förskoleklassen- och skolans styrdokument och kan omsätta dessa i det vardagliga arbetet. Du har ett genuint intresse för barns lärande och utveckling, är lyhörd och flexibel, vågar prova nya arbetssätt och har god förmåga att samarbeta med såväl kollegor som föräldrar och ledning.

 

 

Kvalifikationer

Förskollärare med föreskriven utbildning och helst även med vitsordad erfarenhet.
Meriterande kunskaper är erfarenhet av arbete med barn/elever med funktionsnedsättning/utvecklingsstörning/autism samt TAKK.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Kontaktpersoner

Ingela Ferm rektor 063-14 30 82

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2019-11-17Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 17 november . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 5 november

Kategorier : Förskollärare Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Förskollärare till Körfältets Grundsärskola