Förskollärare till Körfältets Grundsärskola

Tillsvidareanställning 100 %, med start i augusti 2020 eller enligt överenskommelse.

Körfältsskolans grundsärskola, som också innefattar fritidshem, är en F-6 skola med ca 50 elever som ligger i centrala Östersund. Inom Körfältsskolan finns också grundsärskola åk 7-9, tillsyn över 12 år (klubb) och även två förskoleavdelningar. Vi arbetar tillsammans för att utveckla skolan och verksamheterna som helhet. Du kan läsa mer om oss på Östersunds kommuns hemsida.

Vi söker en förskollärare som ska arbeta både i klass och på fritidshemmet. Arbetet innebär ett mycket nära samarbete med övriga i arbetslaget. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med barn med funktionshinder/intellektuell funktionsnedsättning/autism. Du har ett genuint intresse för barns lärande och utveckling, är flexibel, vågar prova nya arbetssätt och har god förmåga att samarbeta med såväl kollegor som föräldrar och ledning.

Förskollärare med föreskriven utbildning och helst även med vitsordad erfarenhet.

Meriterande kunskaper är erfarenhet av arbete med barn/elever med funktionshinder/intellektuell funktionsnedsättning/autism samt kunskap i tecken som stöd (TAKK).

Välkommen med din ansökan!

Ingela Ferm

2020-07-03

Sista ansökningsdag : För 22 timmar sedan . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 15 juni

Kategorier : Förskollärare Offentliga jobb Lärare för yngre åldrar