Östersunds kommun

Förskollärare till Treälvens förskola

Tillsvidareanställning 100% tillträde i augusti 2019 eller enligt överenskommelse.

 

På Treälvens förskola i Lit finns 6 avdelningar med plats för 108 barn. Vi arbetar i inspirerande lärmiljöer med naturen runt knuten. Vi har stort intresse för arbetet med digitalisering. Du arbetar i arbetslag med gemensamt ansvar för den pedagogiska verksamheten i en, åldersblandad barngrupp med barn i åldrarna 1-5. Du samverkar i hög grad med hela förskolan och övriga förskolor i området.

 

I Barn- och utbildningsförvaltningen arbetar cirka 1800 medarbetare inom verksamheterna förskola, öppen förskola, grundskola, grundsärskola, modersmål, elevhälsa, fritidshem, öppen fritidsverksamhet och fritidsgårdar.

 

Förvaltningens idé är ”en attraktiv och likvärdig förskola av högsta kvalitet”.

 

Som förskollärare i Östersund arbetar du i en framåtdrivande verksamhet där du har stort inflytande på utvecklingsprocessen mot vår idé. Idén utgår från en helhetssyn på det kompetenta barnet och barns inflytande är synligt i våra lärmiljöer. Här har du nära till naturen och årstidernas möjligheter.

 

I våra förskolor möter du positiva och kompetenta kollegor samt engagerade och välutbildade förskolechefer.

 

Vi erbjuder dig fortbildning och kompetensutveckling samt stöd av specialpedagoger. Du som är nyutexaminerad erbjuds ett års mentorskap med utbildad mentor. Du som tidigare har lämnat yrket under en längre period och nu vill komma tillbaka, får särskild introduktion.

 

Som anställd i Östersund erbjuds du friskvårdsbidrag, rabatterade tjänster mot netto- och bruttolöneavdrag och en mängd andra rabatter i vår förmånsportal ”Fördel Östersund”. Där får du också tillgång till pensionstjänsten Lifeplan.

 

 

Arbetsuppgifter

Du ska arbeta aktivt och målinriktat för en väl balanserad och utvecklande verksamhet enligt Förskolans läroplan. Du kommer att ansvara för att planera, genomföra, dokumentera och utvärdera arbetet kring barns utveckling, lärande och inflytande. Du ska med ett gott bemötande verka för förtroendefulla relationer till barn, föräldrar och arbetskamrater.

 

 

Kvalifikationer

Du är förskollärare med lärarlegitimation och du har god kunskap om förskolans styrdokument samt intresse för barn och deras utveckling. Din barnsyn stämmer överens med läroplanens värdegrundsintentioner. Du är bra på att dokumentera, analysera och följa upp och bidrar till förskolans och arbetslagets utveckling. Som person önskar vi att du är:

 

·          förtroendeingivande och stabil bra i ditt bemötande.

·          kreativ och flexibel.

·          nyfiken och positiv.

 

Vill du vara en del av oss?

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Vänta inte med din ansökan, intervjuer sker löpande.

 

 

Kontaktpersoner

Emelie Edberg förskolechef 063-14 43 45

 

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

 

Sista ansökningsdag

2019-06-26

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 26 juni . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 12 juni

Kategorier : Förskollärare Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Förskollärare till Treälvens förskola