Idrottslärare åk 1-6 Norra skolan

Idrottslärare åk 1-6 70 % Vikariat under vårterminen 2021.

Norra skolan, F-klass-åk 6, fritidshem och fritidsklubb, ligger i centrala Östersund. Skolan har ca 270 elever och 35 personal. Vi erbjuder elever en utbildning av bästa kvalité, utifrån ett kontinuerligt systematiskt kvalitetsarbete.

Idrottslärarens åk 1-6 uppdrag följer läroplanens intentioner och mål för verksamheten. Det innebär ansvar för att planera, genomföra, följa upp, utvärdera och utveckla undervisningen. Du kommer att ingå i ett arbetslag med andra lärare. Skolan har en tydlig arbetsplan, som formulerar en samsyn av överenskommelser, utifrån läroplanen/skollagen och kommunens styrdokument.

För tjänsten krävs adekvat utbildning, lärare och/eller erfarenhet som bedöms lämplig

Du ska vara väl förtrogen med skolans styrdokument och givetvis kunna omsätta den i det dagliga arbetet. Du har ett genuint intresse för elevers utveckling och lärande, ser möjligheter, är flexibel, vågar prova nya arbetssätt och har en god förmåga att samarbeta. Du har även en mycket god förmåga att skapa förtroendefulla relationer i kombination med ett professionellt bemötande.

Lena Medin

facklig representant Lärarförbundet

Anna-Lena Zetterström

2021-01-27