Lärare 4-6 Ängsmogården med inriktning Ma/No

Tillsvidareanställning på heltid med början 1 februari 2020

Ängsmogården ligger 8 kilometer sydost om Östersunds centrum och har cirka 200 elever i årskurserna F-5. Skolverksamheten ligger i närhet av friluftsområde och skog. En fantastisk inomhus och utomhusmiljö erbjuds elever och personal i modern tappning.

Signifikativt för Ängsmogårdens skolverksamhet är;

En utökad satsning mot idrott, hälsa och friluftsliv med pulshöjande aktiviteter alla dagar i veckan med syfte att skapa de bästa förutsättningarna för barnens lärande och kunskapsutveckling.

Vi söker en kollega som är trygg och säker i sin roll och uppdrag och som vill vara med och utveckla skolan mot 2025. Vi önskar att du är en tydlig ledare som skapar struktur, trygghet, ordning, förståelse, sammanhang och helhet.  Du har höga målsättningar på dig själv och på din omgivning.

Vi förväntar oss att du:

- har lärarlegitimation

- är en stabil, trygg person med god förmåga att skapa relationer

- har ett tydligt ledarskap och kan sätta gränser med respekt för eleven

- är flexibel, ansvarstagande och engagerad

- samverkar med kollegor på ett lyhört sätt

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju. Inför ett eventuellt anställningserbjudande kommer du att behöva uppvisa utdrag ur brottsregistret. Ett sådant begär du hos Polisen.

Carina Hansson rektor 070-6254851

Tommy Samuelsson biträdande rektor

Gittan Lundberg lärare

Karin Benerfalk lärare

2019-11-30 Skicka in din ansökan så snart som möjligt då rekryteringsarbetet kommer att påbörjas under ansökningstidens gång.

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag : 30 november . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 8 november

Kategorier : Grundskollärare Offentliga jobb Pedagogik

Liknande jobb Lärare 4-6 Ängsmogården med inriktning Ma/No