Lärare 4-6 Odenslundsskolan

Tillsvidareanställning på heltid med tillträde 2020-01-07 eller efter överenskommelse.

Skolan är en liten F-5 skola som ligger i centrala Östersund med en klass per årskurs. Skolan har cirka 140 elever varav ungefär 80 av dem går på fritids. För eleverna som går i åk 4-5 erbjuds fritidsklubb. Som anställd i Östersunds kommun har du även ett friskvårdsbidrag att se fram emot.

Vi söker dig som vill vara med och utveckla den pedagogiska verksamheten på skolan. Du kommer att arbeta i ett arbetslag med andra erfarna pedagoger samt yrkesgrupper och tillsammans med dem ansvara för elevernas lärande och kunskapsutveckling. Du kommer att ansvara för planering, genomförande, uppföljning, utvärdering och utveckling av verksamheten och säkerställa att innehållet riktas mot målen i LGR-11. Vi behöver en lärare som kan undervisa i åk 4-5, så vi ser gärna sökande som har bred behörighet. Du ska med ett gott bemötande verka för förtroendefulla relationer till barn, föräldrar och arbetskamrater.

Grundlärarexamen med inriktning mot grundskolans årskurs 4-6, med bred ämnesbehörighet. Har du ett intresse av att arbeta med språkutvecklande arbetssätt eller intressere av att driva och utveckla arbetet med IT i undervisningen så är det meriterande. God samarbetsförmåga med såväl kollegor som elever är en förutsättning.

Anna Nilsson biträdande rektor 063-143500

2019-10-31, intervjuer sker löpande.

Sista ansökningsdag : 31 oktober . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 3 oktober

Kategorier : Grundskollärare Offentliga jobb Pedagogik

Liknande jobb Lärare 4-6 Odenslundsskolan