Lärare 4-6 till Treälvsskolan

Tillsvidareanställning, heltid, 100%

Treälvsskolan i Lit är en  F-9 skola med tillhörande fritidshem. Skolan har totalt cirka 400 elever, varav ungefär 110 elever går på fritidshemmet. Vi har nära till friluftsliv och natur. Vid Treälvsskolan finns idrottshall, simhall, multiarena och skridskobana.

Prioriterade utvecklingsområden

Treälvsskolan satsar stort på att främja och förebygga med syfte att öka trygghet och studiero, samt öka antalet elever som uppnår målen.

Digitalisering ligger i fronten för Treälvsskolan där digitala plattformar för publicering av elevers arbete ska göras, det ska vara viktigt på riktigt. I övrigt genomsyrar BFL och fysisk aktivitet verksamheten.

Mentor och undervisning i åk 6.

I undervisningen ska du hela tiden sträva efter att ge samtliga elever den ledning och stimulans som de behöver för att utvecklas så långt som möjligt i enlighet med utbildningens mål.

Lärarutbildning med behörighet och legitimation att undervisa i åk 4-6.

Du har god kunskap om skolans styrdokument och ett genuint intresse för elevers lärande och utveckling. Ditt synsätt stämmer överens med läroplanens värdegrund och du har ett gott bemötande och förhållningssätt.

Du är en engagerad, kommunikativ, flexibel och lösningsfokuserad person som kan vara en god ledare i klassrummet. I ditt arbete kan du samarbeta och skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.

Vi ser fram emot din ansökan! Intervjuer sker löpande och anställning kan bli aktuellt innan sista ansökningsdag.

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Legitimation/betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

Eivor Ahlander Johansson rektor 063-14 46 40

- facklig representant Lärarnas Riksförbund 063-14 37 64

- facklig representant Lärarförbundet 063-14 37 35

2020-02-29