Östersunds kommun

Lärare åk 5 Tavelbäcksskolan

Visstidsanställning 100% vårterminen 2022 med möjlighet till förlängning. Tillträde 10 januari 2022 eller enligt överenskommelse.

 

Östersunds växer och utvecklas! Med närheten till fjäll och storslagen natur attraherar Östersund ständigt nya invånare. Kommunen som arbetsgivare har drygt 5 600 medarbetare i sju förvaltningar. Vi verkar inom 400 olika yrken och jobbar mot ett gemensamt mål: att göra medborgarnas liv rikare, enklare och tryggare. Som lärare i Östersunds kommun arbetar du främst med våra yngre medborgare. Du är en viktig person i elevernas lärande och utveckling genom att väcka deras nyfikenhet och lust till ny kunskap.

 

Tavelbäcksskolan är en F-6 skola med tillhörande fritidshem i område Odensala. I år går ca 260 elever på skolan och ca 170 elever på fritids. Vi har nära till friluftsliv och natur som vi ofta nyttjar i undervisningen. Vi jobbar kontinuerligt med att utveckla en undervisning som är tillgänglig för alla elever och vi har kommit långt i att systematiskt följa upp och utvärdra vårt arbete. Skolan har en tradition av äventyrs- och utomhuspedagogik.

 

 

Arbetsuppgifter

Klasslärare åk 5, med undervisning i svenska, engelska, so, no, teknik och elevens val, samt också undervisning i engelska i åk 6. Utvecklingssamtal ingår i tjänsten. Du kommer att ingå i arbetslag 4-6.

 

 

Kvalifikationer

Behörig och legitimerad lärare i åk 4-6, gärna med inriktning svenska och SO. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

 

Upplysningar

rektor

Nina Wennberg Brandt

063-14 34 54

072-221 81 43

 

facklig representant Lärarförbundet

Nås via skolans expedition

063-14 39 64

 

facklig representant Lärarnas Riksförbund

Nås via skolans expedition

063-14 39 64

 

Sista ansökningsdag

2021-12-03

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 3 december . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 19 november

Kategorier : Grundskollärare Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lärare åk 5 Tavelbäcksskolan