Östersunds kommun

Lärare Årskurs 1-3

Lärare f-3 Ängsmogården . Tjänsten är ett vikariat på ett år 100 %.

 

Tillträde november 2021.

 

Östersunds Kommun har mer än 5 600 personer anställda i sju förvaltningar. Vi verkar inom 400 olika yrken och jobbar mot ett gemensamt mål: att göra medborgarnas liv rikare, enklare och tryggare.

 

Ängsmogården ligger cirka 8 kilometer sydost om Östersunds centrum och har cirka 190 elever i årskurserna f-6. Skolverksamheten ligger alldeles i närheten av ett frilufts- och skogsområde vilket gör att det är lätt att ge sig ut på utflykter med elever. På vintern finns både skridskoplan och skidspår runt knuten. På sommaren förvandlas skridskoplanen till fotbollsplan. Skolan har en fantastisk inomhusmiljö i modern tappning där det finns många möjligheter att använda sig av flera lokaler för verksamheten.

 

 

Arbetsuppgifter

Vi söker en kollega som är trygg och säker i sin roll och uppdrag och som vill vara med och utveckla skolan. Vi önskar att du är en tydlig ledare som skapar struktur, trygghet, ordning, förståelse, sammanhang och helhet. Du har höga målsättningar på dig själv och på din omgivning.

 

Klasslärarskap i en förskoleklass. Du ingår i ett arbetslag med lärare från f-6. Förutom samarbete med lärare, samverkar du även med skolans fritidspedagoger och övrig personal.

 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarlegitimation gärna med inriktning ma-no. Som lärare har du ett genuint intresse och engagemang för elevernas utveckling och lärande. Som person är du en stabil, trygg person med god förmåga att skapa relationer med såväl kollegor, elever och vårdnadshavare. Du har god vana att arbeta med digitala verktyg.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju. Inför ett eventuellt anställningserbjudande kommer du att behöva uppvisa utdrag ur brottsregistret. Ett sådant begär du hos Polisen.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt och bestämt kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2021-10-22. Skicka in din ansökan så snart som möjligt då rekryteringsarbetet kommer att påbörjas under ansökningstidens gång.

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Upplysningar

rektor

Maria Emanuelsson

070-629 49 74

 

nås via skolans expedition

Facklig representant

063-14 47 70

 

Sista ansökningsdag

2021-10-22

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 9 september

Kategorier : Grundskollärare Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lärare Årskurs 1-3