Östersunds kommun

Lärare årskurs 4-6, Mimergården

Östersunds växer och utvecklas! Med närheten till fjäll och storslagen natur attraherar Östersund ständigt nya invånare. Kommunen som arbetsgivare har drygt 5 600 medarbetare i sju förvaltningar. Vi verkar inom 400 olika yrken och jobbar mot ett gemensamt mål: att göra medborgarnas liv rikare, enklare och tryggare.

 

Som lärare i Östersunds kommun arbetar du främst med våra yngre medborgare. Du är en viktig person i elevernas lärande och utveckling genom att väcka deras nyfikenhet och lust till ny kunskap. Mimergården är en F-6 skola med tillhörande fritidshem i område Torvalla. På Mimergården spelar fysisk aktivitet en framträdande roll och vi lägger mycket fokus på hur lekfull rörelse och motion kan stödja elevernas välmående, studiero och kunskapsinhämtning.

 

Arbetsuppgifter

Undervisning i åk 5. Du ingår i arbetslaget åk 4-6, med samplanering och samarbete i årskursena.

 

Kvalifikationer

Lärarutbildning med behörighet, 4-6. Annan lärarbehörighet kan också vara av intresse. Stor vilja till samverkan med ett lösningsfokuserat arbetssätt.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Upplysningar

 

rektor

Emelie Fors

072-242 94 68

 

Sista ansökningsdag

2022-12-06

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 6 december . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 24 november

Kategorier : Grundskollärare Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lärare årskurs 4-6, Mimergården