Lärare årskurs 4-6 till Lillsjöskolan

Tillsvidareanställning, 100 % med tillträde höstterminen 2020

Lillsjöskolan som ligger i Odensala i Östersund söker en klasslärare till åk 4. Lillsjöskolan är en F-6 skolan from läsåret 20/21. Skolan är tvåparallellig och har ca 300 elever. Tjänsten är som klasslärare i åk 4 för att sedan följa klassen upp till åk 6.

Vi söker en behörig lärare för undervisning i årskurserna 4-6.

Vi söker en behörig lärare för undervisning i årskurserna 4-6.

Du ska ha föreskriven utbildning, legitimation samt helst även vitsordad erfarenhet. Du har kunskap om skolans styrdokument och kan omsätta dessa i det vardagliga arbetet och utveckla vår verksamhet. Du har ett genuint intresse för barns lärande och utveckling, är flexibel, vågar prova nya arbetssätt och har god förmåga att samarbeta med såväl kollegor som föräldrar och ledning.

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Lars-Ivar Hansson

Facklig representant Lärarförbundet