Lärare årskurs 4-6 till Treälvsskolan

Tillsvidareanställning, heltid

Treälvsskolan är placerad i Lit och är en  F-9 skola med tillhörande fritidshem. Skolan har totalt cirka 380 elever, varav ungefär 110 elever går på friitdshemmet. Vi har nära till friluftsliv och natur med bland annat Indalsälven, skog och skidspår i nära anslutning till skolan. Vid Treälvsskolan finns idrottshall, simhall, multiarena och skridskobana. Skolan drivs av två rektorer.

Treälvsskolan satsar stort på att främja och förebygga med syfte att öka trygghet och studiero, samt öka antalet elever som uppnår målen.

Digitalisering ligger i fronten för Treälvsskolan där digitala plattformar för publicering av elevers arbete ska göras, det ska vara viktigt på riktigt. I övrigt genomsyrar kooperativt lärande, BFL och rörelse verksamheten.

Som anställd i Östersunds kommun erbjuds Du förmåner som t ex friskvårdsbidrag, friskvårdstimme och kostnadsfri placeringsrådgivning av pension och mycket mera.

Dina arbetsuppgifter innebär ett mentorskap och undervisning för elever i åk 4-6, utifrån önskemål och kompetens. I undervisningen ska du hela tiden sträva efter att ge samtliga elever den ledning och stimulans som de behöver för att utvecklas så långt som möjligt i enlighet med utbildningens mål.

Lärarutbildning med behörighet och legitimation att undervisa i åk 4-6. Du har god kunskap om skolans styrdokument och ett genuint intresse för elevers lärande och utveckling. Ditt sysnsätt stämmer överens med läroplanens värdegrund och du har ett gott bemötande och förhållningssätt. Du är en engagerad, kommunikakativ, flexibel och lösningsfokuserad person som kan vara en god ledare i klassrummet. I ditt arbete kan du samarbeta och skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.

Vi ser fram emot din ansökan! Intervjuer sker löpande och anställning kan bli aktuellt innan sista ansökningsdag.

Gun Königsson rektor 070-214 73 14

2019-11-15

Sista ansökningsdag : Om 10 timmar . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 23 oktober

Kategorier : Grundskollärare Offentliga jobb Pedagogik