Östersunds kommun

Lärare F-3 eller 4-6 till Orrvikens skola

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta som lärare från hösten 2019, 100% med start under hösterminen, augusti 2019 eller enligt överenskommelse.
 
Orrvikens skola ligger mitt i byn Orrviken och omfattar förskoleklass, årskurs 1-6 och fritidshem. Med bil tar det cirka 15 minuter att komma till centrala Östersund. Detta är en mycket naturskön del av Jämtland, med utsikt över Storsjön och fjällen. Närheten till naturen öppnar många möjligheter till utomhusaktiviteter och rörelse för barn och personal. Vi arbetar ständigt för att ha en hög kvalitet med läroplanden som grund.
 
 
Kvalifikationer
Det är viktigt för oss att du är en trygg person och är god pedagog som tar egna initiativ och har god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs på dina personliga egenskaper.

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.
 
 
Kontaktpersoner
Ove Schörling rektor 063-14 33 89
Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00
 
Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.
 

Sista ansökningsdag

2019-07-31

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 juli . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 18 juni

Kategorier : Grundskollärare Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lärare F-3 eller 4-6 till Orrvikens skola