Östersunds kommun

Lärare i hem- och konsumentkunskap till Treälvsskolan i Lit

Treälvsskolan söker dig som är behörig att undervisa i hem- och konsumentkunskap. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 70% från vårterminen 2021.

 

Treälvsskolan är en F-9 skola med ca 400 elever med tillhörande fritidshem och fritidsgård.

 

Vi har nära till friluftsliv och natur. Vid Treälvsskolan finns även idrottshall, simhall, multiarena och skridskobana. Skolan driver eget café tillsammans med eleverna.

 

Det finns stora möjligheter för dig att använda dina kunskaper och erfarenheter för att tillsammans med dina kollegor vidareutveckla verksamhetens arbetsformer. Du kommer vara en viktig del i arbetslaget och skapar tillsammans med elever och kollegor förutsättningar för lärande och kunskapsförmedlande.

 

Du kommer att ingå i ett arbetslag tillhörande en årskurs och ditt uppdrag blir att undervisa elever åk 6-9 i hem- och konsumentkunskap. Vi vill att du med dina kunskaper och erfarenheter optimerar elevernas möjligheter i ditt ämne och i skolans undervisning för övrigt.

 

 

Kvalifikationer

För att lyckas i uppdraget har du som söker en grundskollärarutbildning med legitimation och behörighet att undervisa i hem- och konsumentkunskap.

 

Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och kan omsätta dessa i det dagliga arbetet. Du har ett genuint intresse för elevers utveckling och lärande, ser möjligheter, är flexibel, är självgående och initierar utvecklingsinsatser och vågar prova nya arbetssätt. Du är aktiv i att skapa kontakter och goda relationer med såväl kollegor, elever och vårdnadshavare och har god förmåga att samarbeta.

 

Vid pendling till Lits skolområde kan du som tillsvidareanställd pedagog få glesbygdstillägg.

 

Rekryteringen kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdatum passerat så vänta inte med din ansökan!

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

 

Upplysningar

rektor

Malin Tuuliainen

076-100 79 86

 

biträdande rektor

Erika Dahlqvist

072-238 45 94

 

biträdande rektor

Magnus Myrenhammar

076-054 33 66

 

facklig representant Lärarförbundet

Nås via Treälvsskolans expedition

063-14 48 55

 

Sista ansökningsdag

2020-12-02

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 17 timmar . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 13 november

Kategorier : Grundskollärare Lärare i praktiska och estetiska ämnen Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lärare i hem- och konsumentkunskap till Treälvsskolan i Lit