Östersunds kommun

Lärare i Matematik/No för årskurs 7 - 9 till Lugnviksskolan

Tillsvidareanställninga med tillträde höstterminen 2022

 

Som lärare i Östersunds kommun arbetar du med våra yngre medborgare. Du stödjer dem i deras livslånga lärande, där alla elever ska nå så långt som möjligt för att nå en behörighet till gymnasiet. Vi arbetar aktivt med vårt systematiska kvalitetsarbete för att utveckla våra lärmiljöer och skapa en likvärdig skola för alla elever.

 

Vi söker nu en lärare i matematik/ No till årskurs 7-9 på Lugnviksskolan. Vår gemensamma målsättning är att alla våra elever ska lämna Lugnviksskolan med goda kunskaper och en stor tilltro till sig själv och sina egna förmågor.

 

Bygga den nya skolan

Lugnviksskolan står inför en ny - och ombyggnation där den nya skolan kommer att vara på plats hösten 2023. Vill du vara med och utforma en av de modernaste skolorna i kommunen, då är du välkommen med din ansökan till oss!

 

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill vara med och utveckla den pedagogiska verksamheten på skolan. Du kommer att arbeta i ett arbetslag med andra erfarna pedagoger samt yrkesgrupper och tillsammans med dem ansvara för elevernas lärande och kunskapsutveckling. Du kommer att ansvara för planering, genomförande, uppföljning, utvärdering och utveckling av verksamheten och säkerställa att innehållet riktas mot målen i LGR-22.

 

Kvalifikationer

Du är utbildad lärare i Matematik och No. Du har god kunskap om skolans styrdokument samt ett genuint intresse för barn och ungdomars lärande och utveckling. Ditt synsätt stämmer överens med läroplanens värdegrund och du har ett gott förhållningssätt och bemötande.

 

Som person önskar vi att du är:

-förtroendeingivande och stabil

-bra i ditt bemötande

-kreativ och flexibel

-nyfiken och positiv

 

Övrigt

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Intervjuer kommer att ske löpande.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Upplysningar

 

rektor

Håkan Olofsson

072-2156406

072-2156406

biträdande rektor

Cecilia Ringfelter

072 - 236 59 53

072 - 236 59 53

facklig representant Lärarförbundet

Andreas Gustavsson

070-553 93 73

 

Sista ansökningsdag

2022-06-29

 

 

Ansök nu 

Sista ansökningsdag : Om 21 timmar . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 15 juni

Kategorier : Grundskollärare Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lärare i Matematik/No för årskurs 7 - 9 till Lugnviksskolan