Lärare i Matematik/No för årskurs 7 - 9 till Lugnviksskolan

Tillsvidareanställninga med tillträde höstterminen 2022

Som lärare i Östersunds kommun arbetar du med våra yngre medborgare. Du stödjer dem i deras livslånga lärande, där alla elever ska nå så långt som möjligt för att nå en behörighet till gymnasiet. Vi arbetar aktivt med vårt systematiska kvalitetsarbete för att utveckla våra lärmiljöer och skapa en likvärdig skola för alla elever.

Vi söker nu en lärare i matematik/ No till årskurs 7-9 på Lugnviksskolan. Vår gemensamma målsättning är att alla våra elever ska lämna Lugnviksskolan med goda kunskaper och en stor tilltro till sig själv och sina egna förmågor.

Bygga den nya skolan

Lugnviksskolan står inför en ny - och ombyggnation där den nya skolan kommer att vara på plats hösten 2023. Vill du vara med och utforma en av de modernaste skolorna i kommunen, då är du välkommen med din ansökan till oss!

Vi söker dig som vill vara med och utveckla den pedagogiska verksamheten på skolan. Du kommer att arbeta i ett arbetslag med andra erfarna pedagoger samt yrkesgrupper och tillsammans med dem ansvara för elevernas lärande och kunskapsutveckling. Du kommer att ansvara för planering, genomförande, uppföljning, utvärdering och utveckling av verksamheten och säkerställa att innehållet riktas mot målen i LGR-22.

Du är utbildad lärare i Matematik och No. Du har god kunskap om skolans styrdokument samt ett genuint intresse för barn och ungdomars lärande och utveckling. Ditt synsätt stämmer överens med läroplanens värdegrund och du har ett gott förhållningssätt och bemötande.

Som person önskar vi att du är:

-förtroendeingivande och stabil

-bra i ditt bemötande

-kreativ och flexibel

-nyfiken och positiv

Övrigt

Intervjuer kommer att ske löpande.

Håkan Olofsson

biträdande rektor

Cecilia Ringfelter

facklig representant Lärarförbundet