Lärare NO Valla skola 7-9

Visstidsanställning, heltid

Vallaskolan är en treparallellig F-9 skola på Frösön med ca 650 elever. Skolan har en stadieindelad organisation med en ansvarig rektor per stadie. Skolan ligger vackert belägen på Frösön med storslagen utsikt mot fjällvärlden. Vår gemensamma målsättning är att alla våra elever ska lämna Vallaskolan med goda kunskaper och en stor tilltro till sig själv och sina egna förmågor.

Vi har stort fokus på lärande och utveckling för såväl elever som personal. Vi arbetar med noggrann uppföljning och utvärdering för att utveckla skolan utifrån forskning och beprövad erfarenhet.

Vårt nuvarande utvecklingsområde fokuserar på lärmiljö och kollegialt lärande.

På vår skola omges du av kollegor som är professionella och engagerade där vi också har höga förväntningar på varandra. Ett gott samarbetsklimat kännetecknar Vallaskolan.

Vi trivs tillsammans!

Lärare med undervisning i NO

Vi söker dig som arbetar utifrån en tydlig struktur i ämnet. Du är kommunikativ med dina elever och tydlig i din undervisning. Du arbetar för att driva undervisningen framåt i samarbete med kollegor på skolan. Du sätter eleven i centrum och anpassar undervisning utifrån elevens förmåga. Du vågar prova nya sätta att undervisa och är insatt i hur digitala verktyg kan användas till stöd för elevens inlärning.

Maria Landqvist rektor 072-588 31 94

2020-02-26

Sista ansökningsdag : Om 7 timmar . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 13 februari

Kategorier : Grundskollärare Offentliga jobb Pedagogik