Östersunds kommun

Miljöarbetare på timvik till Återvinningscentralerna och Avfallsinsamling

Timvikariat vid behov.

 

Avfall Återvinning är en enhet inom sektor Avfall VA på Östersunds kommun. Avfall VA tillhandahåller och utvecklar vatten - och avfallstjänster. Avfall Återvinning har uppdraget att samla in hushållsavfall, såsom restavfall, matavfall samt farligt avfall. Därtill ansvarar vi för driften av tre återvinningscentraler i Odenskog, Brunflo och Lit.

 

Arbetsuppgifter

Just nu söker Avfall återvinning efter timvikarier som vill vara med och stötta oss i våra verksamheter; Insamling av hushållsavfall samt på Återvinningscentralerna (Odenskog, Brunflo och Lit). Är du studerande eller har annan sysselsättning och är i behov av extrajobb? Vore det inte toppen att hoppa in hos oss och hjälpa till med ett av världens viktigaste arbeten?

 

Möjlighet finns också att arbeta heltid under semestermånaderna juni-augusti.

 

Kvalifikationer

För att jobba med insamling av hushållsavfall behöver vi någon som gillar att utföra fysiska arbetsmoment, vara social, anpassningsbar samt har ett öga för ordning och reda i fordon och soprum. Arbetspassen hos Insamlingen är förlagda under måndag-fredag: kl.07-16.

 

För att arbeta på en Återvinningscentral krävs det att du är serviceinriktad och uppskattar att guida besökare att lämna avfall på rätt plats. Vi är i störst behov av hjälp under kvällar och helger, men det kan också röra sig om hela dagar. Arbetspassen är oftast förlagda följande tider: vardagskvällar: kl. 14-19 samt lördag/söndag: kl. 08-16

 

Meriterande för att arbeta som timvikarie på Avfall Återvinning:

 

- C-körkort och YKB utbildning

- Förarbevis för hjullastare

- Tidigare erfarenheter av serviceinriktat arbete

 

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

 

Upplysningar

 

arbetsledare

Robin Pettersson

arbetsledare

Daniel Björkström

 

Sista ansökningsdag

2022-12-31

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 december . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 22 november

Kategorier : Miljö & Naturbruk Offentliga jobb


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Miljöarbetare på timvik till Återvinningscentralerna och Avfallsinsamling