Musiklärare till Norra skolan 20%

Norra skolan, F-klass-åk 6, fritidshem och fritidsklubb, ligger i centrala Östersund. Skolan har ca 280 elever och 40 personal. Vi erbjuder elever en utbildning av bästa kvalité, utifrån ett kontinuerligt systematiskt kvalitetsarbete.

Musiklärarens uppdrag åk 4-6, följer läroplanens intentioner och mål för verksamheten. Det innebär ansvar för att planera, genomföra, följa upp, utvärdera och utveckla verksamheten. Skolan har en tydlig arbetsplan, som formulerar en samsyn av överenskommelser, utifrån läroplanen/skollagen och kommunens styrdokument.

För tjänsten krävs adekvat utbildning och/eller erfarenhet som bedöms lämplig

Du ska vara förtrogen med skolans styrdokument och givetvis kunna omsätta den i det dagliga arbetet. Du har ett genuint intresse för elevers utveckling och lärande, ser möjligheter, är flexibel, vågar prova nya arbetssätt och har en god förmåga att samarbeta. Du har även en mycket god förmåga att skapa förtroendefulla relationer i kombination med ett professionellt bemötande.

Lena Medin

Facklig representant

Lärarnas Riksförbund

Facklig representant Lärarförbundet