Östersunds kommun

Samordnare till Odenslund hemtjänst

Vi söker en samordnare till en tillsvidaretjänst på heltid som kommer vara placerad på Odenslund hemtjänst. Tillträde enligt överenskommelse. Arbetstid, dagtid måndag - fredag.

 

Arbetsuppgifter

Arbetet som samordnare är ett tillförordnat uppdrag. På Odenslunds hemtjänst är det 2 samordnare som samarbetar. Arbetet innehåller i första hand administrativa uppgifter men det kan också förekomma vård- och omsorgsuppgifter vid behov. Arbetet innebär ett nära samarbete med enhetschef och arbetsuppgifter som ingår i samordnarens uppdrag är bland annat att:

 

- Bemanna utifrån ekonomiska ramar/budgeterade timmar

- Schemaplanera

- Administrera sjuk- och friskanmälan samt bedöma behov av ersättare

- Korttidsrekrytera

- Tillstyrka kortare ledigheter samt planera för dessa

- Kontrollera och registrera arbetstider i Heroma - Planera verksamheten utifrån beviljade beslut

- Enhetschef kan utöver detta delegera andra arbetsuppgifter

 

Kvalifikationer

Vårderfarenhet är inget krav men meriterande liksom goda kunskaper i det svenska språket. Erfarenhet av administrativt arbete är meriterande. Goda datakunskaper, erfarenhet av Heroma och Viva är önskvärt.

 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och du ska kunna arbeta självständigt, vara flexibel och ta egna beslut. Du bör vara en god organisatör och kunna se helheten. Du behöver vara lyhörd, tydlig och ha en god samarbetsförmåga. Du tycker om att ta ansvar och är lösningsfokuserad. Du behöver ha en rak kommunikation och du ska vara drivande och ha en vilja att tillsammans med chef och övrig personal vidareutveckla vår verksamhet.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Upplysningar

 

enhetschef

Maria Lönnborg

063-14 32 32

kontaktperson

Carl- Henrik Rost

070-616 66 91

 

Sista ansökningsdag

2022-12-13

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 13 december . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 17 november

Kategorier : Kontor & Administration Offentliga jobb


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Samordnare till Odenslund hemtjänst