Sektor LSS på Frösön söker stödassistenter och boendehandledare

Vi söker nu två stödassistenter för tillsvidareanställning, en tjänst med 100% omfattning där 50% av tjänsten består av nattarbete och 50% av arbetet är förlagt under dagar, kvällar och helger.

Den andra tjänsten har 85% omfattning och är förlagd på dagar, kvällar och helger.

Vi söker även en boendehandledare för ett vikariat på ett år med 100% omfattning.

Nattarbete kan förekomma.

Du stödjer den boende i de områden som medborgaren har svårt att klara själv. Verksamhetens målsättning är att skapa förutsättningar för goda levnadsvillkor för den boende. Du arbetar utifrån ett individuellt inriktat arbetssätt och ger stöd och service utifrån den boendes egna behov och önskemål. Detta gör du med ett värdigt bemötande, respekt för den boendes integritet och självbestämmande.

I arbetet på LSS bostaden blir du en del av ett arbetslag med 11 andra medarbetare. I arbetet ingår kvalificerade sjukvårdsuppgifter.

Du ingår i ett arbetslag där det ställs krav på förmåga att samarbeta, att ta stort eget ansvar och att vara flexibel.

Vi är en politiskt styrd organisation och arbetar utifrån uppdrags-beskrivning och kvalitetskrav.

Vi söker dig som gärna är utbildad undersköterska/skötare eller har likvärdig utbildning som arbetsgivaren bedömer som lämplig. Tidigare erfarenhet av arbete inom Lss är också meriterande. Du har ett professionellt förhållningssätt som innefattar bland annat ödmjukhet, tålamod, noggrannhet och flexibilitet. Du är trygg i dig själv och har en förmåga att arbeta självständigt, har stor ansvarskänsla, tar egna initiativ samt har ett engagemang och en öppenhet för utvecklingsarbete på arbetsplatsen.

Vi dokumenterar i journalsystemet Procapita.

B-körkort krävs.

Anette Herbertsson enhetschef 063-14 42 14