Servicetjänster till Odens Hemtjänst

Vikariat 80% med möjlighet till utökning, till 31/12-2022. Tillträde snarast eller efter överenskommelse.

Tjänstgöring måndag till fredag, dagtid.

Servicetjänster arbetar tillsammans för att våra medborgare ska få beviljade insatser utförda på bästa sätt.

Som medarbetare med servicetjänster arbetar du med servicetjänster som innefattar städ, inköp, renbäddning, fönsterputs i ordinärt boende.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete. Du har ett genuint intresse av att arbeta med människor, är serviceinriktad och positiv. Vi lägger stor vikt vid bemötande, självständighet, samarbetsförmåga, flexibilitet och ansvarstagande i kontakten med kunden, anhörig/närstående, arbetskamrater och andra enheter.

Körkort erfordras.

Rekrytering sker löpande så välkommen med ansökan redan idag!

enhetschef

Maria Lönnborg

facklig representant Kommunal

Eva Åslund