Östersunds kommun

Sjuksköterska till Västervik SÄBO

Tillsvidareanställning 90% med möjlighet till utökning, tillträde enligt överenskommelse

 

Arbetsuppgifter

På Västervik bygger vi ett lag som har roligt på jobbet och eftersträvar att ge guldkant till medborgarna som bor här. Vi letar Dig som vill, vågar och kan göra skillnad tillsammans med oss, dvs chef, undersköterskor och ytterligare en sjuksköterskekollega. I teamet ingår även arbetsterapeut och fysioterapeut som kommer till oss vissa dagar.

Arbetet sker dagtid måndag-fredag inklusive lätthelg. Helgtjänstgöring sker dagtid var 6:e helg i sektorns helgorganisation.

 

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska och du innehar B-körkort. Personliga egenskaper väger tungt, och du är en lösningsorienterad, glad lagspelare som är trygg i dig själv. Du vill kontinuerligt utvecklas i din roll i samspel med andra, och har förmåga att se din del i helheten. Du har god förmåga att handleda undersköterskor/vårdbiträden och inser vikten av att vara nära och delaktig i deras arbete. Och självklart är du en person som inser vikten av att alltid ha ett gott bemötande, vilket är a och o för att trivas hos oss.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Sara Morad enhetschef 063-14 36 22

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2019-08-26


Ansök nu

Sista ansökningsdag : 26 augusti . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 22 juli

Kategorier : Hälsa & sjukvård Offentliga jobb


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Sjuksköterska till Västervik SÄBO