Östersunds kommun

Sjuksköterskor och distriktsköterskor till semestervikariat

Vi kan erbjuda anställning kortare tid eller upp till 4 månader med möjlighet till förlängning. Tillträde kan ske från maj-juni eller enligt överenskommelse. Vi söker även dig som är intresserad av timanställning.

 

Välkommen till vackra Östersund i sommar!

 

Vi erbjuder dig som är distriktssköterska eller sjuksköterska möjlighet att välja var du vill arbeta – vi behöver dig både i stad och på landsbygd. Du får också möjlighet att välja mellan flera av våra olika verksamheter som Hemtjänst, Kväll- och nattorganisation, Särskilt boende eller inom Sektor Funktionsnedsättning, genom anställning via enheten för Rekrytering och Bemanning. Du arbetar dagtid vardagar samt dagtid vissa helger i alla verksamheter utom i Nattenheten.

 

 

Arbetsuppgifter

Inom Sektor Funktionsnedsättning får du arbeta med hälso- och sjukvårdsinsatser som utförs i hemmet hos medborgare på LSS-bostäder, SOL-bostäder, hos de som har personlig assistans, boendestöd och även för de som har daglig verksamhet. Du arbetar i team tillsammans med andra distriktssköterskor och arbetsterapeuter samt fysioterapeuter/sjukgymnaster.

 

Inom Sektor hemtjänst och särskilt boende arbetar du som distriktssköterska med hälso- och sjukvårdsinsatser till de medborgare som har hemtjänst och kommunal hemsjukvård. Du arbetar i team med distriktssköterskekollegor, chef, undersköterskor, fysioterapeuter och arbetsterapeuter.

 

Sjuksköterskor arbetar i första hand på något av kommunens särskilda boenden och även där naturligtvis i team.

 

Kväll- och Natt ansvarar sjuksköterskor och distriktssköterskor tillsammans för de medborgare som bor i särskilt boende och i ordinärt boende samt primärvårdsuppdrag.

 

 

Kvalifikationer

Leg sjuksköterska eller leg. sjuksköterska med specialistutbildning till distriktssköterska.

 

Vi söker dig som är stabil och trygg i dig själv och kan arbeta självständigt samt kan fatta egna beslut som bidrar på ett positivt sätt för personerna och verksamheten. Som sjuksköterska i hemsjukvård finns stöd från distriktsköterska. Förutom detta värdesätter vi flexibilitet, öppenhet och samarbetsförmåga. Vi ser det också som viktigt att ha ett bra och tryggt bemötande.

 

B-körkort erfodras.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

 

Kontaktpersoner

Else-Marie Eriksson, enhetschef Rekrytering och Bemanning 063-14 35 06

Maria Ahnlund, enhetschef Rekrytering och Bemanning 063-14 35 97

Carina Bouvin, enhetschef Hemsjukvård 063-14 31 25

Åsa Engman, enhetschef Hemsjukvård 063-14 47 52

Jerker Norman, enhetschef Hemsjukvård 063-14 48 06

Gisela Olsson, enhetschef Sektor Funktionsnedsättning 073-460 72 96

Lena Fredriksson, enhetschef Kväll- och Nattorganisationen 063-14 42 99

 

Torun Eriksson facklig representant Vårdförbundet 070-548 67 60

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2020-04-01

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 1 april . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 4 februari

Kategorier : Hälsa & sjukvård Offentliga jobb


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Sjuksköterskor och distriktsköterskor till semestervikariat