Socialsekreterare till Sektor Kompetens Arbete Försörjning

Vi söker 1 socialsekreterare på heltid till en av våra enheter som handlägger ekonomiskt bistånd.

Tillträde 210301 eller enligt överenskommelse.

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden.

Sektor Kompetens Arbete Försörjning har 6 enheter; Försörjning 1, Försörjning 2, Navigatorcentrum, Arbetsmarknadsenheten, Integration och Lärcentrum.

Du kommer att arbeta på Försörjning 2, i ett team om 6 medarbetare.

Som socialsekreterare blir dina huvudsakliga arbetsuppgifter att utreda ansökningar om ekonomiskt bistånd och följa upp insatser för den enskilde. Samarbete med andra angränsande verksamheter är en viktig del av arbetet.

Vi söker dig som har socionomexamen med erfarenhet inom socialtjänstområdet. Du tycker om att möta människor i olika situationer och du har förmåga att se individens behov. Du ansvarar för att handläggning sker på ett rättssäkert sätt. Du har god förmåga att samarbeta såväl internt inom förvaltningen som externt med samarbetspartners.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

tf sektorschef

Anette Furberg

facklig representant Akademikerförbundet SSR

Ingela Eriksson