Sommarpersonal (arbeta i glassbod) till Östersunds Stugby & Camping

Allmän visstidsanställning med schemalagd arbetstid under perioden juni-augusti.

Du bör vara van vid att ta ansvar då du ibland kommer behöva jobba ensam. I arbetsuppgifterna ingår kassahantering, städning utav lokalen, beställning av varor och servering.

Vi söker dig som tycker att det bästa som finns är att möta människor och ge bra service.

God samarbetsförmåga, servicevilja, stresstålig, goda språkkunskaper i svenska, engelska och norska, erfarenhet av arbete i service och turism är meriterande.

Sandra Jonsson, receptionsföreståndare 063-14 46 15

Fackliga representanter nås via ovan angiven kontaktperson.

2020-03-15

Sista ansökningsdag : 15 mars . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 3 februari

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring Kundservice

Liknande jobb Sommarpersonal (arbeta i glassbod) till Östersunds Stugby & Camping