Sommarpersonal (vaktmästare) till Östersunds Stugby & Camping

Allmän visstidsanställning med schemalagd arbetstid under perioden maj/juni – augusti.

Vi är en attraktiv boendeanläggning och en av Sveriges största stugbyar. Vi söker dig som är villig att göra allt för att våra gäster ska få en skön och trivsam vistelse. Vi har ca 60 000 gästnätter under sommaren.

Vaktmästare 1/5 - 25/8 Arbetar praktiskt med yttre och inre underhåll. Gräsklippning. Ansvarar för att det är rent och snyggt på anläggningen och en stark vilja att hjälpa våra gäster. Körkort behövs.

Vi söker dig som tycker att det bästa som finns är att möta människor och ge bra service.

God samarbetsförmåga, servicevilja, stresstålig, goda språkkunskaper, erfarenhet från arbete inom service och turism är meriterande.

Joakim Ohlzon, campingföreståndare 063-14 46 15

Sandra Jonsson, receptionsföreståndare 063 - 14 43 66