Specialpedagog, speciallärare eller pedagog Östbergsskolan

Tillsvidareanställning med tillträde 2020-01-07 eller enligt överenskommelse.

Östbergsskolan 1 (åk 4-6) och Östbergsskolan 2 (åk 7-9) är en skola på Frösön med ca 550 elever.  Vi har i augusti startat ett resursspår med inrikning mot elever inom autismspektrum

Vi är en skola som präglas av

- Ett lustfyll lärande för elever och personal, där vi tar vara på varandras kompetenser

- Ett målmedvetet arbete i samverkan för skolans utveckling

- Ett klimat som bygger på goda relationer och arbetsglädje

Vi söker en specialpedagog/speciallärare alternativt en pedagog med erfarenheter inom autism. Tjänsten kommer att fördelas genom att 50% förläggs på Östbergsskolan och 50% inom kommunens autismteam. Det innebär att du både kommer att arbeta konsultativt med pedagoger och med elever/elevgrupper.

Specialpedagog/Speciallärarutbildning alternativt annan pedagogisk utbildning med goda kunskaper inom autism. God IT-vana och gärna erfarenhet av att jobba med web- och IT-baserade metoder är meriterande.

Carina Abrahamsson, rektor 063-14 35 11, 073-0487533

2019-10-31 – ansök gärna så snart som möjligt då intervjuer kommer att ske löpande

Sista ansökningsdag : 31 oktober . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 23 september

Kategorier : Offentliga jobb Pedagogik Speciallärare och specialpedagoger