Östersunds kommun

Specialpedagog/speciallärare Barn och elevhälsan

Tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Semestertjänst.

 

Barn- och Elevhälsan är Barn- och utbildningsförvaltningens gemensamma organisation för barn- och elevhälsostöd till skolorna, både kommunala och fristående, och i viss omfattning även till förskolorna i Östersunds kommun. Inom enheten arbetar skolsköterskor, skolläkare, skolkuratorer, psykologer, specialpedagoger/speciallärare, logopeder och pedagoger med spetskompetens. Till Barn- och elevhälsan hör även Särskild undervisning vid sjukhus samt ett Skolfam-team. Sammanlagt arbetar inom enheten drygt 60 medarbetare.

 

Vi söker nu en specialpedagog/speciallärare.

 

 

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter är orienterade kring skolans kompensatoriska uppdrag med fokus på att stärka elevernas utveckling mot målen. Det kan bland annat innebära att kartlägga och analysera barns tal- och språkutveckling,  läs- och skrivutveckling eller matematiksvårigheter och därefter utarbeta förslag och material till åtgärder, handleda och utbilda personal samt arbeta med elever individuellt och i grupp. Arbetet är självständigt och kräver god förmåga till planering och organisation. Du kommer att tillhöra Centrala stödteamet, som består av specialpedagoger, speciallärare, logopeder, pedagoger och en socionom.

 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad specialpedagog/speciallärare med fullgjord utbildning och dokumenterad erfarenhet av specialpedagogiskt arbete, samt fördjupad kompetens inom ett eller fler av områdena läs-, skriv-, tal-, språk- och matematiksvårigheter. Tjänsten kräver körkort och tillgång till egen bil.

 

 

Det här kan vi erbjuda

Spännande, utmanande och utvecklande arbete tillsammans med oss på Barn- och elevhälsan. Vi ser till att introducera dig väl i dina nya arbetsuppgifter. Du erbjuds friskvårdsbidrag, rabatterade tjänster mot netto- och bruttolöneavdrag och en mängd andra erbjudanden i vår förmånsportal ”Fördel Östersund”. Där får du också tillgång till pensionstjänsten Lifeplan.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Kontaktpersoner

Maria Stiberg verksamhetschef 063-14 36 51
Vivianne Mattsson facklig representant Lärarförbundet 070-652 05 46
Maud Odin facklig representant SRAT 076-814 62 30
Ingrid Eliasson facklig representant Lärarnas Riksförbund 063-14 40 35

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2019-10-20Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : Om 19 timmar . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 30 september

Kategorier : Offentliga jobb Pedagogik Speciallärare och specialpedagoger


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Specialpedagog/speciallärare Barn och elevhälsan