Östersunds kommun

Teamledare till enheten Fastighetsteknik

Vi söker en teamledare till enheten Fastighetsteknik på sektor Fastighet. Tillsvidare på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

 

Sektor Fastighet är en av fem sektorer på Teknisk förvaltning inom Östersunds kommun. Östersunds kommun har drygt 5000 medarbetare och ska ge Östersunds kommuns innevånare en god samhällsservice. Teknisk förvaltning levererar tekniska tjänster inom bl.a. vatten, fastigheter, fritidsanläggningar, renhållning och parker och på förvaltningen arbetar ca 700 personer. Sektor Fastighet ansvarar för Östersunds kommuns totala fastighetsbestånd om ca 500 000 kvm och har drygt 60 medarbetare.

 

Enhet Fastighetsteknik tillhör sektor Fastighet och det arbetar i dagsläget 27 personer på enheten som har ett brett uppdrag omfattande planering och genomförande av underhålls- och investeringsåtgärder samt teknikerarbeten för Östersund kommuns fastighetsbestånd. Enheten ansvarar också för behovsprövad bostadsförsörjning innefattande hyresadministration av dryga 1800 lägenheter samt bostadsrätter och parkeringsplatser. Vidare hanterar enheten tomträtter och arrendeavtal för Östersunds kommun samt ärenden för bostadsanpassning. Enheten är en kvalificerad och kunskapsintensiv enhet och här arbetar ingenjörer, arbetsledare, driftstekniker, besiktningsmän och handläggare.

 

 

Arbetsuppgifter

I rollen som Teamleadare för våra ingenjörer är du navet för alla inkommande ingenjörsuppdrag på vår enhet. I samråd med enhetschef fördelar, prioriterar och följer du upp arbetet som våra ingenjörer utför. Du har nära samarbete med våra fastighetsförvaltare samt övrig personal på vår sektor. Vidare är du en viktig kontaktyta för entreprenörer och personal i andra kommunala verksamheter, gällande våra uppdrag. Du kommer bland annat vara i kontakt med Barn- och Utbildningsförvaltningen samt Vård- och Omsorgsförvaltningen som tar del av våra tjänster. I rollen ingår även projektägarskap, där du har en aktiv roll i våra projekt.

 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

- Har förmågan att arbeta strukturerat samt planera och samordna.

- Är bra på att kommunicera både skriftligt och muntligt och är van att leda möten.

- Är öppen för att hitta nya sätt att arbeta.

- Är flexibel och prestigelös. Vi arbetar i en händelsestyrd. verksamhet där prioritering och agenda för dagen snabbt växlar.

 

Krav

- Högskoleingenjör eller motsvarande utbildning.

- Erfarenhet av projektledning och/eller annat ledarskap.

- Mycket god datorvana inklusive stor erfarenhet av MS Office-paketet.

- Erfarenhet av entreprenadjuridik och upphandling av varor och tjänster.

 

Meriterande

- Erfarenhet inom fastighetsbranschen.

- Erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation.

- Erfarenhet av processarbete och verksamhetsutveckling.

- Körkort

 

Vi ser fram emot din ansökan. Skicka in din ansökan idag då urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.

 

Bifoga din CV och ditt personliga brev. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

 

Upplysningar

enhetschef

Laila Brakke

076-023 05 78

 

facklig representant Vision

Lennart Gustafsson

070-528 29 88

 

facklig representant Sveriges Ingenjörer

Henrik Ilhamn

073-151 80 41

 

Sista ansökningsdag

2021-01-20

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 20 januari . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 7 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Offentliga jobb Projektledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Teamledare till enheten Fastighetsteknik