Undersköterska för vikariat natt till Trygghetsteamet

Vi söker nu en undersköterska för nattjänstgöring på ett vikariat med 77,3 % sysselsättningsgrad. Tillträde 2020-09-01 eller enligt överenskommelse.

Anställningens uppdrag och ansvar

Trygghetsteamet har i uppdrag att bedriva kartläggningshemtjänst i Östersunds kommuns hemtjänst. Kartläggningshemtjänst beviljas i samband med vårdplanering på sjukhuset. Kartläggningen innebär att teamet utreder medborgarens behov av omvårdnadsinsatser med hjälp av strukturerade arbetsmetoder, så att behovet av stöd i medborgarens vardag tydliggörs. I teamet ingår undersköterskor och en arbetsterapeut.

Uppdraget är att stödja medborgaren utifrån vad den kan och hur den vill leva. Omsorgen, vården och servicen som erbjuds ska hålla hög kvalité och ska utgå från en humanistisk människosyn med betoning på varje människas unika värde. Vårt arbetssätt ska kännetecknas av kompetens, delaktighet samt personligt ansvar. Uppdraget i sin helhet bygger på mötet mellan människor och kräver därför god kommunikation.

Utifrån ett rehabiliterande förhållningssätt stödja medborgaren samt genomföra omsorgsinsatser utifrån fattade beslut enligt SOL och HSL. Arbetet innebär att du som kontaktpersonal under kartläggningsperioden har ansvaret att utreda vilket behov av stöd medborgaren kommer att behöva efter kartläggningens slut. När det inte finns kartläggningsärenden arbetar du som korttidsvikarie inom ordinarie hemtjänst.

- Vård- och omsorgsprogrammet eller annan utbildning som bedöms likvärdig

- God datorvana, procapita

- Erfarenhet från liknande verksamhet är meriterande

- Körkort B

Utöver detta vill vi att du är en trygg person, är självgående, har god samarbetsförmåga, kan ta egna initiativ och att du sist men inte minst är en flexibel person då detta är en förutsättning för att denna verksamhet skall fungera.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Enhetschef

Carina Engvall